Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pato ölmüş ya ne pato sevici bi forumumuz var çok kötü olduğu için 3 e gitti zaten bizim aradığımız adam erendi aldık bony alamıyoruz çünkü benim kafama takılan maaşı yüksek vermişiz onun dışında leiva da gelmicek çok bariz açıklamalardan ortasahaya adam almazsak linç geliyo.

Olumlu biter Leiva

Levent : Lucas leiva icin Liverpolla anlastik sakatliklardan dolayi hocasinin cekincesi var pazartesi belli olacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu denyo Serdar aziz için aynisini dedimi. Böyle herifleri ellerimle boğasim var. Lan herifin ciddi bir sakatliği hiç olmamiş. Ne anlatiyorsun sen ibiş.

Bu denyo Serdar aziz için aynisini dedimi. Böyle herifleri ellerimle boğasim var. Lan herifin ciddi bir sakatliği hiç olmamiş. Ne anlatiyorsun sen ibiş.
Renktas yanlis anlama olmus duzelteyim liverpoolda sakatlar oldugu icin klopp sakatlardan cekindigi icin Lucasi elinde tutmak istiyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sinan gümüşe verdiğiniz desteği azcık da muhammete verseniz ya,forvet diye ağlamazsınız bi daha.

Eren iyi adam,çok para mı çok evet,ama bu sefer muhasebecilik yapmayacağım, zira yoruldum Eren iş yapacak bizde ama 3 yıldan sonra uzatmamak şart ha bir de sakatlanmaz inşallah

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar bu saatten sonra 5 tane daha transfer ypsın gözümde hiçbir kıymeti yok. Verilen paraların hiçbir mantığa sığar tarafı yok. Eldeki çöpleri göndermeden üstüne bu denli maliyetli almak tamamen intihar. Bu zihniyetin bir saniye bile başımızda olmaması gerekli. Yoksa biz daha çok ceza yeriz uefadan. Transferniz de kendiniz de yerin dibine batsın defolun gidin artık

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

eğer olurda sağlam bir defansif ön libero alamazsak, bu senede kayıp sene olur bizim için. levia nın alternatifi kesinlikle tolga ciğerci değil. eğer öyle bir düşünceleri varsa futbolcuyu hiç seyretmemiştir bunlar. levia olmazsa lass olsun yada m'vila, başkası kesmez bizi

Bu adamın dilini de iyi dedik de bu da anlaşılmayan dil kullanmaya başladı . Sağ bek için alınacak mı dedi yoksa şimdi anlaşma yok ama alacağız mı dedi bir şey anlamadım . Ntvspor'u 2 kere izledim yine anlamadım, ya bir adam gibi alacağız ya da almayacağız de forvet gibi. Her an her şey olabilir ne oğlum ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Profesyonel futbolcu Luis Ezequiel Ibanez'in, Kulübümüze transferi konusunda oyuncu ve Kızılyıldız kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre; Kızılyıldız kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 1.400.000.- EUR ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla

Çok olumsuz bi durum olsaydı kıvırırlardı. Gerekirse 500 fazladan verip alırlar. Debuchyide kiralayıp kapatsınlar transferi bunlar adam aldıkça klübün batma ihtimali dahada artıyor
bende öyle düşünüyorum debuchy leiva yeter bana sesim çıkmaz bana kalsa 1 forvet daha lazımdı gençte olsa ama napalım alamıcaklar korkudan

Profesyonel futbolcu Luis Ezequiel Ibanez ile 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar (3 yıllık) anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre oyuncuya;
2016 - 2017 futbol sezonu için 850.000.-EUR garanti ücret
2017 - 2018 futbol sezonu için 950.000.-EUR garanti ücret
2018 - 2019 futbol sezonu için 1.050.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt