Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem çalışkan ve ibrahim demirbağ da var arkadaşlar forvet için

Profesyonel futbolcu Luis Ezequiel Ibanez'in, Kulübümüze transferi konusunda oyuncu ve Kızılyıldız kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre; Kızılyıldız kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 1.400.000.- EUR ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla
oha trabzona bak transfer şampiyonu bunlar old net bir şekilde

Erenin maasini abartmayin. Ben Burak'dan bile daha faydali olacagini düsünüyorum. Bir kiralik forvet daha gelseydi iyi olurdu.

Yav senin uefadan maaş yüzünden inceleniyorsun. Buraktan iyi olacakmiş. Rezil futbolcunun tekiydi zaten Ondan iyi olacak diye kamyonla parami vereceğiz. Uefa seneye gömsünde ozamanda bunlari söylersiniz.:DD

Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Eren Derdiyok'un imza töreninde forvet transferinin kapandığını açıkladı. Nazifoğlu, diğer düşünülen transferler hakkında ise şu ifadeleri kullandı:
KRİTİK GÜN PAZARTESİ
"Leiva ile ilgili girişimlerimiz var. Liverpool ile de her konuda anlaştık. Ancak takımlarındaki sakatlıklar nedeniyle çekinceleri var. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğiz. Olmadığı takdirde başka alternatiflere bakacağız."
"KARAKTERLİ ÇOCUKLAR"
Tolga Ciğerci için, "Bize uygun bir oyuncu. Teklifimizi yaptık. Kabul ederlerse anlaşacağız" derken takımdan ayrılması planlanan oyuncular için "Kadroda düşünülmeyen oyuncular ile ilgili teklifler bizce yeterli değil. 3 oyuncu da 'Nasıl olsa paramızı alacağız, gitmeyeceğiz' diyecek çocuklar değil. Sağlam karakterli çocuklar" ifadelerini kullandı.
https://www.galatasaray.org/haber/futbol/levent-nazifoglu-transfer-calismalari-devam-ediyor/32939#

Bende öle düşünüyordum Eren alternatif forvet olarak iyi hamle olurdu 1 tanede iyi forvet en az 3 sene forvet sorunu çekmezdik
4milyon bonservis verip 2.1milyon verdiğin adam alternatif olamaz Türkiyede bunlar böyle düşünmüştür küçük adam bunlar.ama gençte olsa bi forvet alınsa yabancı kesinlikle iş yapar carole tarzı

Bundan sonra paramiz yok diye aglayan olursa basarim küfürü. Resmen milleti kandiriyorlar serefsizler.

Dursun yerine baskasi olsaydi bence UEFA dan cezayi da yemezdik. Bu herifin orada bizi savundugunu düsünsenize bi, bileklik ehe ühü diye konusmustur ilerizekali.

can çelik denilen arkadaş burası transfer nöbeti,tabiki haber oldukça paylaşıcam.onun dışında benle muhattap olma.uğraşamam senle.transfer nöbetinde durmak zorunda değilsin,çıkabilirsin.

forum bana takıntılı değişik insanlarla dolu

Ulan adam gibi meslegini hakkiyla icra eden bi gazeteci de cikip demiyor ki hem ffp deyip sozlesmesi 6 ay kalan biten Donk'a neden 2.5 milyon euro verdiniz ? Serdar neden 4.5 milyon euro verdiniz ? Avrupada daha dusuk maaliyetli stoper bulma sansiniz yok muydu ? Sozlesmesi 1 yil biten Eren'e neden 4 milyon euro bonservis odediniz ? FFP kurallari belliyken Serdar ile Eren neden 2 milyon euro yillik ucret aliyor bu durumu kulubu zorlamiyor mu ? JPK gibi bir ornek varken neden Tolga'ya bu kadar bonservis odemek istiyorsunuz ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt