Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar ve ereni 8 milyona alan bir takım yolunmayı hak ediyordur bu yüzden leiva yı almak istiyorsanız bedelini ödersiniz diyorlar yerliye para bulan yönetim yarın çıkar derki leiva çok pahalı geldi ön libero transferini kapattık cemali bu işi çözer der olay biter yada ciğerci gelir

Hic acımıyorum UEFA umarim ceza verir bunlarin akillanacagi yok hak ediyoruz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren-derdiyok'u al-mak i-çin ay-lar-ca uğ-ra-şan bir- çapsizlar topluluğu ile karşi karşiyayiz ve bazilari 4-5 transferli kadro yapiyordu ahahahahahah

Ya beyler size birsey diyecegim:

Galatasaray ile ilgili romantikliginizi abartmayin.

Simdi bana iyi gun taraftari diyebilirsiniz ama mesele artik yönetim tarzini, transferleri, kadro mühendisligini gecti.

Ulan Yildirim Demiroren diye bir ****************************************** cocugu TFF baskani olmus, sike sürecinde hatirlayin gülüp geciyorduk imkansiz diye. Ama gercek oldu, ve ben hic birsey yokmus gibi nasil davranabilirim. Ya ben bu durumda kazanilan sampiyonluklari, maclari ne kadar ciddiye alabilirim ki.

"Galatasaray askimiz olmasa ... bla bla bla" kismini ben geceli cok oldu.

Uğur İz

• [*=center]
    [*=center]Süper Moderatör
    [*=center]
    smod.png

[*=center]
Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.

Eurosport, Sporx(Webaslan), Fotomaç, Takvim ve Fotospor kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaktır.

Bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olacağız.

GSCimbom Yönetimi
​

8.5 milyona bütün eksikleri kapatacakken sadece ortalama üstü bir forvetle bitirdik. Bu iş bilmezlik falan değil kasıtlı yapıyorlar.

Kadro kurucular ve polyannalar yüzünden, ortada galatasaray diye birşey kalmayacak. Birakin 11 kurma çabalarini da tepki gösterin. Gerekirse biriniz kendini yaksin benzin parasi benden.

An itibariyle Galatasaray'da forvet transferi :

giphy.gif

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira ile devam kararı aldı. [ A Spor]

SON DAKİKA | Fenerbahçe yönetimi yaptığı görüşme sonucunda Vitor Pereira ile devam kararı aldı
(A Spor):asd::asd::asd::2_thumbs_up_-_anima

Olm bu Goal.com guvenilir diye biliyorum. Ya bizim Levent bilmemneoglu blof yapiyor yada Goal.com salliyor.

Adam sag bek dusunmuyoruz dedi resmen...

Sağ bek düşünmüyoruz demedi, şu an için bir şey yok dedi. Ha bu yönetim almaz o ayrı ama açıklamasından düşünmüyoruz anlamı çıkmıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt