Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bu ezik yönetimden Leiva ile debuchy transferlerini bekliyorum . Bunları almaları çaplarının çok üstünde olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

debuchy ne olacak yahu olsa iyi olur tamam ama önliberoooooo lazim.
alin artik su leivayi yada baska adam bakin bi leivami var ???

çok iyi hatırlıyorum geçen hafta formda bu kadar uzun süre beklediklerine göre kesin iyi bir forvet alacaklar bony filan diyorlardı Eren geldi
Hem Leiva hem Diarra yı mı almaya çalışıyorlar acaba diye soranlar vardı ikisinide alamadılar
Serdar gibi sakat hazır olmayan oyuncuya 4 oyuncu + 4.5 milyon para verdiler
Umut tarık gibi gereksiz herifleri ikna edemeden Eren'i 4 milyon a aldılar Ulan Pato 3 milyon ediyor ne diyorsunuz siz
başka piyasada ne kadar sakat oyuncu varsa hepsine talibiz şükür
Herhalde iyi bir kondisyonerimiz olmuştu oda kaçtı DURSUN'dan
Riekerink hoca mal mı hiç tanımadığı türk oyuncuları alsın adam daha geçen ay demişti türk ligini hiç bilmiyordum beklediğimden iyi çıktı diye nerden tanısın SERDAR EREN EMRAH'ı hem Komisyon transferi kesinlikle

Eğer bu klübün şimdiye kadar kim 5 kuruş parasını haksız yere yediyse ben hakkımı helal etmiyorum illa bir hakkımız geçmiştir bu klübe gsstore alışverişi biletler formalar filan

Şuanda sitediğim tek şey DURSUN+EKİBİ+LİSELİLERİN gitmesi.Bunlar olmadan ne maç izler ne bilet ne kombine alırım ne gsstore'dan alışveriş yaparım

Moderatör tarafında düzenlendi:
buyur renkdaş ..

OMYYon.png
shit_by_andie200-d6lvr7m.png

Sabahtan bu yana ayni haberi paylasiyor sonra da neden benimle ugrasiyorlar diyor

Allah akil fikir versin

#Tottenham XI (Inter): Vorm, Walker, Alderweireld, Carter-Vickers, Rose; Dier, Mason; Lamela, Eriksen, Alli; Kane.
#Inter XI (Tottenham): Handanovic; Ansaldi, Miranda, Murillo, D'Ambrosio; Brozovic, Kondogbia; Biabiany, Banega, Perisic; Icardi

Eren de bittigine gore kaldi 3 transfer

Leiva
Tolga
Sag bek (debuchy)

Haftaya bombalar patlar

Lucas leiva ve Tolga Cigerci ile transferi kapatiriz.

Sampiyonluk icin yeter mi ? Yeter. Fenerbahce kadrosu hala bizden iyi bence ancak Vitor Pereira ve muhtesem taktik dehasiyla basarili olmasi imkansiz. Besiktasi ise geciniz. Gecen sene bir acik yakaladi biz tarihimizin en kotu sezonunu geciriyorduk, fener ise cenabetti Gomezin katkilariyla isi kotardilar. Bu sene cacik olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt