Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren transferi süper oldu.

Şimdi sırada sağ bek ve dmc var.

Fransa liginden kalbur üstü bir azman dmcye fitim.

Bu Kloop'un da amkcam sonunda.Dik kafalı adamı vereceksen ver vermeyeceksen yeni evli kız gibi.

Klopp arıza orası belli.

Bizim yönetim başka dmc alsın.

Levıa da olursa o da gelsin.

Yedek dmc yok zaten.

Ben kloop'u suçlamıyorum harbiden adam da haklı ver 3 m euro yi yatır bankaya transferi bitir bence bu transfer çoktan bitebilirdi bizimkiler yerli transferlerinde 10 kuruşun lafını yapmazken avrupa'dan bir oyuncu alırken bu kadar cimrilik yapılmaz alacağın adam eren'den de iyi serdar'dan da kat ve kat iyi geçen sene en acil ne forvet transferiydi ne de stoper transferiydi en önemli bölgemiz hala ligin 2 kupaya 1 hafta kala bomboş kimse yok 1 oyuncu da yetmez o bölgeye 2 oyuncu almak zorundayız Leiva + Tolga'yı toplamda eren'in parasına bitirirlerdi tabi bu transferler de başkalarına komisyon yediremeyecekleri için yok kloop yok şu yok bu paso bahane üretiyorlar

Alman teknik adam, Galatasaray'ın Lucas için gereken bonservis bedelini ödemesi gerektiğini belirtirken; "Ne olacağını göreceğiz. Biz burada bir iş yürütüyoruz. Eğer bizden birisi bir oyuncuyu istiyorsa, parasını ödemek zorunda. Biz kaliteli oyunculara sahibiz. Eğer bizim oyuncumuza ihtiyaçları varsa, uğraşsınlar. Ancak biz hediye olarak vermeyiz" ifadelerini kullandı.

Hediye edin demiş Dursun.

Klopp bu aciklamalari benteke hakkinda soru gelince soyledi, leiva ile alakasi yok.

Nazifoglu imza toreninde leiva icin liverpool ile her konuda anlastik dedi.

Liverpool'da son haftalarda sakatliklar cogalinca klopp leiva konusunda geri vites yapti.

Nazifoglu pazartesiye kadar olursa olacak, yoksa diger alternatiflere yonelecegiz dedi.

Son düzenleme:
Yerli transferler için ne kadar çok para ödediysek, yurtdışı transferler için o kadar az para ödedik.

Bknz: Poldi, Carole, Linnes, anlaşılırsa Lucas

Yönetim yerli transfere gelince kafayı yiyor, mallaşıyor.

Liverpool Teknik Direktoru Klopp:"Eğer bizim oyuncumuza ihtiyacları varsa, uğraşsınlar" | Transfermarkt

Ulan DURSUN rezil ettin bizi dünyaya yine kesin 500 bin avro filan teklif etmiştir bu tipsizler çetesi Leiva için allahın cezaları niye hiçbir haltı beceremiyorsunuz siz
Bunu Benteke için söylemiş fenerli Sporx yine iş başında galiba.

Hertha'nın hocası Dardai iki gün önce ''Tolga, G.Saray'a giderse o mevkiye Allan'ı istiyoruz'' demiş.

Herta Allan'ı kiralamış o zaman bize şimdiden Tolga Ciğerci hayırlı olsun demek düşer tabi bu çapsız yönetim onu da başarabilirse :oley:

sporx işte. bide ısrarla paylasılıyordu en ufak bişey söyleyincede

thumb.jpg

Olcan'a 700 bin bonservis teklif etmemişlerdir.Ücretinin 700 binini ödemeyi teklif etmişlerdir.

Birde başımıza ücretinin xxx kadarını odeyımcıler çıktı

Gel de çıldırma...

275 sayfa yazı yazılmış nöbet başlığına . bonyler , kruseler havada uçuşmuş :)
sakat serdar, antalya yedeği emrah ve kasımpaşa artığı eren'den başka adam alınmamış.
ve bundan sonra da boş beleş bir orta sahadan başka adam alınacağı yok. ki o bile zayıf bir ihtimal.
bu kadroyla ilk beşe girmeye çalışırız yine.

Antu baya uzulmus Eren'in bize gelmesinden dolayı

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun musun ne haltsın ne karın ağrısısın bi defol git..

Yabancı sınırlaması kalkmışken 2 yerli oyuncuya 7.5 veren KOMİSYONCUDUR DOLANDIRICIDIR HIRSIZDIR .. GALATASARAY DÜŞMANIDIR..

HALA KOMBİNE ALAN VARSA AKLINA TÜKÜREYİM KAFASINA S..YIM..

Bu dursun amipi gidene kadar anahtarlık alan şerefsizdir ( kendi payıma )

Hertha'nın hocası Dardai iki gün önce ''Tolga, G.Saray'a giderse o mevkiye Allan'ı istiyoruz'' demiş.

Herta Allan'ı kiralamış o zaman bize şimdiden Tolga Ciğerci hayırlı olsun demek düşer tabi bu çapsız yönetim onu da başarabilirse :oley:

dzemaili giderse güzel transfer ama kronik sakat adam yıllık maaşı 750bin € geçmemeli. maç başı 15bin € felan olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt