Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.553
- 23.982
- 3.723
Galatasaray yarın hazırlık maçında Türk Telekom Arena da Galatasaray U21 Takımı ile karşılaşacak.
Dev rakip
Tursun vizyonunu konuşturmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray yarın hazırlık maçında Türk Telekom Arena da Galatasaray U21 Takımı ile karşılaşacak.
Dev rakip
Dev rakip
Besiktaş benteke ile anlasmis.Kaynak:Serdar bilican
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktas famara ne alaka simdi ? Ereni serdari savunucam diye famaraya girmek ne kadar dogru eren kotu adam degil inanilmaz katki verir belki ama su yabanci serbestliginde iki yerliye bu paralari vermek neyin nesi 2 sene sonra vericek yer aramayiz insallah bu adamlari
Ayrica erenin 1 senesi kalmisti maksimun 2 eder kasimpasa kaca aldi acaba
Serdar da oyle 2 uzeri yazikdir o paralara
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klopp un kararini bekliyoruz.SA
Liverpoolda oynayan brezilyali geldi mi
SA
Liverpoolda oynayan brezilyali geldi mi

Eyw renktas ayni seyleri dusunuyoruz hemen bska yolla anlatiyoruz sanirim max Kruse bende istemezdim eren ins cok faydalı olur ama 4 milyon gibi bi rakam suanki mevcut durumlarda cok fazla keza serdar alinmaza o rakamlara eren bu kadar batmazdida gozehocam çünki taraftar güne göre yorum yapar.yönetici yarını da düşünmeli işte.düne kadar famara diyenler niye yazdım famara isteyen yok şimdi işte.şu anda istenilen adamları da 3 ay sonra hatırlamayacaklar bile belki çünki adı çıkan adamı istiyor taraftar.ii mi kötü mü önemli değil yabancı olsun da ne olursa olsun.o zaman bile uğraşmayım şimdi famara için yazdıklarım duruyor hala çöp bu adam diye.işte diyorum eren 3 der 4 e alınmış tutar tutmaz ayrı da kazık değil bence diyorum.yani yabancı olunca illa tutacak mı.max kruse bak 6 ya gitti adam ama bonuslarla 9 bize gelse 3 den aşağı maaş da istemyecek adam.
eren 3 yıllık maliyeti 4+2.15+2.15+2.15=10.5
max kruse=6(3)+3+3+3=15 bonusla 18
cidden adamın maliyeti 18 olacak o kazık olmayacak ama maliyeti 10 olan adam kazık mı olacak.ki geçen seneki eren i max kruse a tercih ederim.ama futbol işte tutmazsa yapacak bi şey yok.rvp misalen yıllık 6 alıyor sadece totalde 25 milyon euro maliyeti oldu 3 yıllık tutmadı ama napacan şimdi.yada bas dost 8 istiyorlar bonservisine.kendi de 3 istiyecek en az.yani bu adamlar cidden eren in 2 katı katkı verirler mi onu sorgulamak lazım.ha bence en iyisi bony idi keşke o olabilse diyordum sadece.ama yollamıyor klübü kiralık ve bence mevcutlar için de en mantıklı hamle eren di.
EyvAllah koyun mustif degil Mustafa bu arada@Mustif İnaç
Lanet olasıca kalbim seni affetti
Bir şans daha verdim
İyi forumlar