- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
O tarihte Manisa'daydım. Maça gitme imkanım da vardı ama başka şeyler peşinde koştum maça gitmedim. Ne zaman Drogba'yı görsem keşke gitseydim diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw gec bu isleri...dunya kupasinda dogru durust oynamadi bile sakatligi yuzundenDunya kupasina hazirlanacagim diye Galatasarayi satmis bir drogba'dan bahsediliyor mu hala yahu? Ne drogbasi lan futbol efsanesi olabilir ama bizim degil.
cigerci sekiztasa gidiyomus.leyvayi kloop birakmiyomus.poko garabuka gitmis.akpro ts ile anlasmis.malum rekdasimizi 20 gün banlasaniz bombalari ardi ardina patlaticaz ins. ((
Saksiya saplayacak durumdayim lakin Sergen kardesimdir bizde yamuk olmazNe zaman "biz" oldunuz oğlum korkutma beni![]()
Musap Aydinli tüh be musap okadar yalnız takıldım cezalı forumunda çok dedim musapı gönderin sebepsizde olsa bişey demez diye ama seni değil yasini verdiler koğuşa. şimdi tam ben çıktım sen gittin. özleneceksin renkdaş...
Yasine benzettim biraz topu çok ayaginda tutuyo fasli futbolcularin çogunda var bu sikintiNTVsporda Bruggenin maçı var
El ghanassy fena oynamiyor
Mexes tam aradığımız stoper sadece 1 yıllık antlaşma şampiyonluk tamam gibi, yanına kimi koyarsan koy sağlam bir defans hattı olur.Chedjou yerine stoper aramaya başladım
Vlad Chiriches(kiralık)
Caceres(bedava)
Milan Bisevac
Jonas Olsson
Phileppe Mexes
Andreas Granqvist
Kimle mac var ve kanal veriyormu rakio kim renktasbugünkü maç sabah 11 de de olabilir,öglen 14 de de.cins bi kulübüz biz.