Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci ve nevzat birazdan damlar twittera.bu iki manyak gece olunca duyum veriyo.

Sendeki karamsarlığı kimsede görmedim en az iki transfer var daha

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
152401-Homer-Simpson-laughing-gif-Img-WyJK.gif

debuchy süper olur ya ins gelir defans zaten lesh biraz toparlar

orta sahaya en azindan leiva gelsin

forvete de yabanci alabilseydik iyiydi

transfer dönemi ne zaman bitiyor?

aslında renkdaş bizim için bitti diyebiliriz...

Lucas leivada yalan olacak gibi duruyor dursun denen başkanın .... en sonunda isyan ettim başkanın anasını....... dedim o noktaya doğru gidiyoruz.

1 eylülde bitiyor 31 ağustos gece 12 den sonra gg wp

S.A. beyler

Tolga hiyarini aldik mi ne oldu?

Yapılan tüm transferler en fazla yedek olabilecek kapasitede. Tolga Ciğerci transferi skandal olur. En fazla 1.5 milyon euro eder. 1 sene kontratı kalan Berlin'in yedek oyuncusu..

insallah tolgaya iyi para gömeriz ve transferi kapatiriz!

nedenmi cünkü biz gs taraftarina müstehak!
isteseydik aninda o serefsiz dursunu tahtindan indirmistik!

hakettik!

susmaya devam!

********************* Bastian Schweinschteiger + A.Valencia icin toplamda 5m. euro teklif ettigimizi yazmis. Alamayiz orasi ayri da..

Dursun bu ikisini alsin butun forum biz bir essegiz , senin degerini bilemedik buyuk baskan diye anirmassa bende birsey bilmiyorum.

********************* Bastian Schweinschteiger + A.Valencia icin toplamda 5m. euro teklif ettigimizi yazmis. Alamayiz orasi ayri da..

Dursun bu ikisini alsin butun forum biz bir essegiz , senin degerini bilemedik buyuk baskan diye anirmassa bende birsey bilmiyorum.

allah askina bu dedigin gerceklesirmi? bi sor kendine!

********************* sporun ********************* spor gazetesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt