Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun varken hayata inanmam ama Bastian ve Valencia gelirse yarın lig tv alırım, 3 yıldır lig tv abonesiydim iptal ettirdim.

Muslera
Valencia Serdar Şeyşu Carloe

Selçuk Bastian

Bruma s10 Poldi

Eren

Harika üstü bir kadro

gs taraftari: al dursun al stada gitmem, ürün almam, busenede hüsran! (KABULLENMEK)

dursun: banane ********************* gelmesinler almasinlar umrumdami, yarin str olup giderim don paca ortada birakirim taraftari gs kulübünü peeh!

iste bütün hatamiz bu biz gs taraftariyiz biz hic susmazdik noldu bize? ulan tolga transferi ne yeni bir jpk olacak potansyel ne gerek var. demek istedigim sustuk ve kabullendik oysa herkes gidici oldugunu biz taraftarin kalici oldugunu unutuyoruz!

Cidden bu Schweinsteiger ve Valencia olayina inanan nasil tipler merak ediyorum. Kafaniz yok mu olm sizin?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

O haberlere inanan oldugunu sanmiyorum ancak burada Dursuna en agir kufurleri saydiran adamlar dahi bu iki adam gelse ''Dursun senin sol dassagini yiyim'' kivamina gelirler. Sadece bir tespit

normalde bugün a.madrid ile oynucaktık. bari ligden bi takım ile oynayak. özledim takımı.

********************* Bastian Schweinschteiger + A.Valencia icin toplamda 5m. euro teklif ettigimizi yazmis. Alamayiz orasi ayri da..

Dursun bu ikisini alsin butun forum biz bir essegiz , senin degerini bilemedik buyuk baskan diye anirmassa bende birsey bilmiyorum.
Valla bu ikisi gelsin bütün forumca bildiri yayınlatırız Dursun başkan büyüksün özür dileriz diyerek

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftar Floryada 50-100 kişiyle toplanacağına 5.000 kişiyle divan kurulunun önünde toplansın. Beyzadelere bi korku vermek lazım, o zaman akıllanırlar. Onlar içerde toplantıdayken biz dışarda slogan atsak, en azından sesimiz duyulur. Burda biz söylüyoruz, biz dinliyoruz. Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı.

@ Alpay Asma

Adminliğin hayırlı uğurlu olsun .
Basamakları hızla tırmandın . Next stage root admin? :)

Abdullah abi banlar beni herhalde bu mesajı görürse:)

Muslera

Debuchy/Linnes
Serdar/Semih
Hakan(Lider stoper gelirse onu koyarız)
Carole

Leiva/Hamit
Selçuk/Tolga

Podolski/Emrah
Sneijder/Dzemaili(Kalırsa)
Bruma/Yasin

Eren/Sinan

sa forum
ben geldim

orta saha geldi mi?

akşam liverpoolun barca ile maçı var kloppun ortasaha tercihleri az cok bizebilgi verir,sakatlar iyileşmiş

bundan önceki hazırlık maclarında leivayı ilk tercih olarak kullanmadı hiç bay gözlük

Sendeki karamsarlığı kimsede görmedim en az iki transfer var daha

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gercekleri yaziyorum

Gecen sezon devre arasinda sözde 5 transfer olacakti noldu,2 transfer oldu.

Dursun oldugu sürece Galatasaray yalan dolan ile yönetilecek

Lucas gelecek

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumu okuyorum karamsarlığın dibini görüyorum. Ki bakıyorum kadroya şu şartlarda çok iyi.(Ön libero eksik)

Lucas ve bi sağ bek gelirse şampiyonluğun en büyük favorisiyiz o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt