Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumu okuyorum karamsarlığın dibini görüyorum. Ki bakıyorum kadroya şu şartlarda çok iyi.(Ön libero eksik)

Lucas ve bi sağ bek gelirse şampiyonluğun en büyük favorisiyiz o zaman.

Muslera-Sneijder-Podolski-Bruma-Selçuk-Eren-Sinan-Carole ile ümitsiz olmak için sebep yok. Bir ön libero ile en azından ilk 11 tamamlanır. Sağbek alınmasa da Linnes sezonu götürür. Ortasahaya adam gibi takviyeler geldiğinde savunmanın görüntüsü de otomatikman değişecektir.

Kadro çok iyi falan değil hücum hattı 8/10 orta saha 6/10 defans hattı 4/10.Bu savunma hattıyla şampiyonluk imkansız gibi bi şey.1 tane gözüm kapalı güvenebileceğim stoper ya da bek yok kadroda.

arkadas bunlar bizi safmi zanediyor valencia sweinsteiger zabaleta ,dün imza törenindeki aciklamalrdan sonra böyle haberlerin cikmasi sacma.

Kadro çok iyi falan değil hücum hattı 8/10 orta saha 6/10 defans hattı 4/10.Bu savunma hattıyla şampiyonluk imkansız gibi bi şey.1 tane gözüm kapalı güvenebileceğim stoper ya da bek yok kadroda.

Avrupa'da oynuyor olsak haklısın. Ama hatırlarsanız Servet-Zan stoperleri ve kalede Orkun-Aykut ile tarihin en az gol yiyen ekiplerinden olmuştuk ligde. Yeter ki ortasahayı sağlam tutacak iki adam daha olsun. Doğru oyun anlayışıyla savunmamız da daha az açık verir diye düşünüyorum.

Keşke Chedjou yerine çok iyi, lider özellikli, sert bir stoperimiz olsa ama mevcut lige de yeter eldekiler. Önemli olan ortasaha bence.

Muslera-Sneijder-Podolski-Bruma-Selçuk-Eren-Sinan-Carole ile ümitsiz olmak için sebep yok. Bir ön libero ile en azından ilk 11 tamamlanır. Sağbek alınmasa da Linnes sezonu götürür. Ortasahaya adam gibi takviyeler geldiğinde savunmanın görüntüsü de otomatikman değişecektir.

Gelirse Lucas filan takım toparlanır. He ben olsam Lucas yerine Fransa'dan birini alırdım. Misal M'Vila.

Valla kardeşim ben senin gibi düşünmüyorum. Evet eksik var ama ben Eren'in bu sene çok iş yapacağını düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Bu arada bir forvet daha lazım onuda belirtiyim.
Büyük ihtimal podolski ve sinan da forvet oynayabildiği için hocaya başka forvet transferi yapmayacakları söylendi hoca da 2.forvet transfer hakkını sağbekten yana kullandı leiva ve kiralık iyi bir sağ bek alınırsa şampiyonluğun kesin favorisi olacağımızı düşünüyorum ben de

Büyük ihtimal podolski ve sinan da forvet oynayabildiği için hocaya başka forvet transferi yapmayacakları söylendi hoca da 2.forvet transfer hakkını sağbekten yana kullandı leiva ve kiralık iyi bir sağ bek alınırsa şampiyonluğun kesin favorisi olacağımızı düşünüyorum ben de

Aynen ama bu hata olur tabi ki. Bize bir forvet daha lazım. Bi sağ bek ile gayet iyi bir takım oluruz.

Tolga fena oyuncu değil ama ben olsam Fransa'dan daha genç bir ortasaha ile anlaşırdım. Oynama sürekliliği olan ve mümkünse uzun boylu ve hava toplarını ortasahada karşılayabilecek bir ön libero. İkinci ligden bile olur.

Bizim ortasahada biraz size ihtiyacımız var.

Bu Nazifoğlu konuştuğumuz isimler dünya yıldızı derken herhalde Eren ile Tolga'yı kastetmiyordu. Ben Leiva dışında bir Yıldız ile daha temasta olduğumuzu düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolga fena oyuncu değil ama ben olsam Fransa'dan daha genç bir ortasaha ile anlaşırdım. Oynama sürekliliği olan ve mümkünse uzun boylu ve hava toplarını ortasahada karşılayabilecek bir ön libero. İkinci ligden bile olur.

Bizim ortasahada biraz size ihtiyacımız var.

Akpa Akpro tolga'dan daha ucuz hem defans yönünü toplar takımın

bosuna beklentiye girmeyin forvet transferini kapatan adam gidipte savunmaya yildiz oyuncu almaz.

Akpa Akpro tolga'dan daha ucuz hem defans yönünü toplar takımın

O oyuncuyla ismimiz anıldı ama kendisini tanımıyorum. Lakin Leiva gelince de çözülemeyecek tek sorunumuz ortasahadaki fiziki üstünlük. Akpro da fizik olarak ufak tefek görünüyor. Acaba şöyle boylu poslu sert bir oyuncu bulamaz mıyız yine Fransa'dan filan? En azından 1.85 boy olsun. Bazı maçlarda bu da ihtiyaç olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt