Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş iyi güzel diyorsunda seneye Selçuk Sneijder 33 Podolski 32 yaşında olacak bence bunlardanda kurtulmamız lazım
@_AslanPencesi_ 3 dk.3 dakika önce
Galatasaray,Türk Telekom Arena'daki antrenman maçında U21 Takımı'nı 7-0 yendi. Goller: Sinan (2)LinnesBrumaChedjouHamitEren Derdiyok.
Josue Tolga'dan daha iyi değil mi renktaş ya zaten şuan birisini arıyorlar ortasahaya Dzemaıli'de gidecek muhtemelen onun parasınıda üstüne koyup Josue+Akpro'yu alalım 4*3*3 oynuyacaksak çok ortasaha'ya ihtiyacımız var yedek klübesine
Önde olup çok atak yediğimiz maçlarda Akpro girer Akpro+Leiva ortasahası yaparız
Geriye düştüğümüz maçlarda Josue girer Selçuk yerine
Acaba maç özeti veya atılan golleri bulabilir miyiz bir yerden
josue sağ forvet renktaş. farklı oyuncular ama kadroya zenginlik katma anlamında,
josue-akpa-tolga-niasse 4'lüsü gelsin isterim.
40 yilda bir futbolcu videosu izleyim dedim, Akpa-Akpro'yu yani. Iki tane futbolcu Akpa-Akpro varmis lan. Biri forvet, bende diyorum bu herif niye hep atakta, cigersiz hayvan gibi kosuyor diyorlar burada.
Djilobodji 9.5 m €'ya Sunderland'e gitmiş.
Chedjou'yu alan takım yok mu yav.
:asd22::asd22:
Yanlış anlamada tam böle Dursunun yönettiği bi klübün scout ekibinin yapacağı bi hata![]()
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]66YozgatFB - 06.08.2016 13:19[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: Serkan Sarac:cLink:2952135
Sarbi
Hamit
[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
Carole denen cöpe öyle bir sevgi var ki sanarsin evra oynuyo o bölgede![]()
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ahahahhaa.totosuyla maç izleyen yozgatlı bakın ne demiş:asd22:
Renktaş 4-3-3ün sağ içi için söyledim Josue'yi
----------Leiva------------
Josue-------------Sneijder
Sencede iyi olmaz mı :confused:
bunlar dediğin adamlardan kurtulursan ilk 8e giremeyiz
Bastan sona izlemedim yahu haha. Isimleri de benzer biri Jean-Louis bizimkisi Jean-Daniel :d.
yaşı 12 muhtemelenÜyeliği falan yok bu herifin sadece girip yorumları okuyor. Bunlarında transfer dedikoduları mı ne öyle bi başlıkta gsc'de admin oldum yazmış. Antudakileride kekliyor salak