Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yozgatlı gavat da değişik bir ruh hastası. Ne kadar manyak varsa antu da toplanmış.

Biri vardı ya o efsaneydi :D Adam kendi yazdığını alıntılayıp başkasına cevap verirmiş gibi tartışıyordu :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

akşam liverpool-barcelona maçı var.19:30 da...

Az birşey tekniğide iyiyse çok iyi olur ortasahanın en büyük sorunu direnç Leiva artı Tolga alınırsa o zaman geri kalan herşeyi Sneijder halleder

leiva-tolga ile gecen sezonun üstüne cıkarız.

tabi selcuk'unda bu ikili gelirse üstüne koyacagını düsünüyorum. yedek kalmamak icin vargücüyle calısacak.

Bu yozgatlı gavat da değişik bir ruh hastası. Ne kadar manyak varsa antu da toplanmış.

Biri vardı ya o efsaneydi :D Adam kendi yazdığını alıntılayıp başkasına cevap verirmiş gibi tartışıyordu :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

s%C3%BCrekli-antu-da-tak%C4%B1lan-ezik-galatasarayl%C4%B1_213329.png

Ya arkadas formalar vasat. Hele sponsor olmayinca daha da vasat duruyor. Ince atlet gibi birsey olmus.

Birde sIrt numaralari da vasat oglu vasat.

40 yilda bir futbolcu videosu izleyim dedim, Akpa-Akpro'yu yani. Iki tane futbolcu Akpa-Akpro varmis lan. Biri forvet, bende diyorum bu herif niye hep atakta, cigersiz hayvan gibi kosuyor diyorlar burada :asd:.
Hahahahahah istisnasız Güldüm :D
Kaç dak. Sonra fark ettin ? XD

Donk'un hala takımla çalışmasını Hoca'ya yakıştıramıyorum. Olcan ve Umut'tan çok daha önce kadro dışı kalmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt