Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Hangi Şehirde yaşıyorsun Can ?Sana göre ligin en iyi forveti Emenike sanırım.
Memleket Yozgat mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi Şehirde yaşıyorsun Can ?Sana göre ligin en iyi forveti Emenike sanırım.
Memleket Yozgat mı?
leiva-tolga ile gecen sezonun üstüne cıkarız.
tabi selcuk'unda bu ikili gelirse üstüne koyacagını düsünüyorum. yedek kalmamak icin vargücüyle calısacak.
seninle aynı şehirde yaşadığı için şanslı,belki biraz aklı gelişirRaporladım Sergen umarım gereken cezayı alırsın.
CiğersizRenktaş baktımda bu Tolga beklediğimden iyi çıktı fazladan bir ciğeri var gibi koşuyor şerefsiz
Gelsin yani tekniği filanda iyi izlediğim kadarıyla Sneijderin yanına böyle hamallık yapacak biri lazım
seninle aynı şehirde yaşadığı için şanslı,belki biraz aklı gelişir
Yeter ki sakatlık falan yaşamasın Eren iyi transfer. Beklediğimizden fazla katkı sağlar.
Şu anda öyle bir duruma geldim ki Lucas gelsin de gerekirse kimseyi almasınlar durumundayım. Sağ bek de aslında çok lazım ama yeter ki şu Lucas'ı alsınlar, o gerçekten olmazsa olmaz. Takımın defansta yaşadığı en büyük 2 sıkıntı vardı, birisi forvet öbürü de önlibero. Hücuma çıkıyorsun, defans hattın orta sahaya doğru iyice yanaşıyor, forvetin mal gibi top tutamayıp kaptırdı mı kontrayı yiyorsun, orta sahada rakibi karşılayacak adam da yok kaldın öyle g.t gibi... Sonra bütün suç stoperler ve Muslera'da... Onlarda hiç suç yok demiyorum ama sorun temelde.
Debuchy VS Zabaleta
Kimi daha çok istiyorsunuz ?????
Debuchy VS Zabaleta
ama ben küfür etmedim ki,o yıldızlı kısımda gs ****** yazıyoKüfürlü mesajını raporladığım gerçeğini değiştirmiyor bu durum.
Linnes kötü olmazsa Zabaleta mi ?Linnes kötü olduğu için debuchy
Sent from my iPhone using Tapatalk
Debuchy VS Zabaleta
Sana göre ligin en iyi forveti Emenike sanırım.
Memleket Yozgat mı?
Ligin en iyi ST RvP ile Emenike (3. Fernandao)ne bu atarlar. kendi kendine gelin güvey olmaya gerek yok.
memleket trabzon. ligin su anda en ii st'si eto'o tabiki.
eren hele bi bjk macına cıksın sonrasında ligde 3-4 maca cıksın ona göre değerlendirme yaparız. inş. en ii si olur bizde rahat rahat şampiyon oluruz.
Debuchy VS Zabaleta
Hangi Şehirde yaşıyorsun Can ?
alamanyaSana göre ligin en iyi forveti Emenike sanırım.
Memleket Yozgat mı?