Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmut transferi bize erenden de pahalı olur serdardan da pahalı olur o yüzden FFP öyle bir hatayı daha kaldıramazlar en temizi Liverpool'a 2.5-3 m euro ver leiva da 2.7 m euro ver bu iş tertemiz bitsin :oley:

Ligten 1 oyuncu daha alinirsa forum tarihinde etmedigim küfürleri edecem büyük ihtimal. Yeter lan yeter komisyoncu pislikler..

Ligue 1'den oyuncu alınmasına neden bu kadar karşısınız dostlar?

Vallah ne yalan söyleyeyim bende ilk ligue 1 okudum,ligten oldugunu görünce bastim layki

zaten paramız az olan parayıda sağ bek'e vermeyelim Linnes semih filan bir şekilde idare ederiz orayı
bende isterim sağ bek alınmasını ama biliyorsunuz zabaleta valencia filan diye oyalayıp bizi gidip oraya orhan ovacıklı barış yardımcı filan gibi birisi gelir

Debuchy nokta atisi olur

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Yahu arkadas bak sinirlerim üstüme zaten G E L M I Y O R arkadas resmi aciklama oldu daha neyin pesindesiniz? Ne hayal satip sonra bos bos yönetime salliyorsunuz?

Dur ben de yapayim: Messi gelse nokta atisi olur. 2 hafta sonra gelmezse yönetime küfür ederim, cok adaletli bir davranis olur.

Chedjou'nun beklentileri karşılamamış olması Ligue 1'i kötü bir lig yapmaz.

Guiza da La Liga gol kralı olarak geldi fakat buradaki performansı ortada. La Liga kötü bir lig mi şimdi?

zaten paramız az olan parayıda sağ bek'e vermeyelim Linnes semih filan bir şekilde idare ederiz orayı
bende isterim sağ bek alınmasını ama biliyorsunuz zabaleta valencia filan diye oyalayıp bizi gidip oraya orhan ovacıklı barış yardımcı filan gibi birisi gelir

gardas bi kadro yapta senlenelim.

Debuchy gelirse en az 10 asisti olur

Mikemmel bir oyuncu

Beyler bir arkadasimiz transfer nöbetinde 2 tane hesapla yaziyor ayrica kendisi buyuk ihtimal antu da yazan yozgatli

Yönetici arkadaslardan birine belgeleri sundum bana hak verdi

Bu arkadas ya kendini belli eder yada yönetim kendisini rezil eder karar kendisinin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt