Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool'un Barcelona maçı 11'i: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Emre Can, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Firmino, Mane.

Mignolet Milner Klavan ve Lovren gibi topçularla şampiyon olamazlar. Liverpoolun baya transfere ihtiyacı var. Mane ve Wijnaldum iyi transferler ama yetmiyor

Yahu arkadas bak sinirlerim üstüme zaten G E L M I Y O R arkadas resmi aciklama oldu daha neyin pesindesiniz? Ne hayal satip sonra bos bos yönetime salliyorsunuz?

Dur ben de yapayim: Messi gelse nokta atisi olur. 2 hafta sonra gelmezse yönetime küfür ederim, cok adaletli bir davranis olur.

Sana noluyor delikamli

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Arda sahada! Barcelona 11'i: Ter Stegen, Sergio, Denis, Cámara, Mascherano, Munir, Aleix Vidal, Mathieu, Arda, Suárez, Messi

Arkadaşlar bizim foruma üye olmak neden bu kadar kolay? antuya mesela denedim üye olunmuyor bizde neden zırt pırt herkes üye olabiliyor ? Bence bu sistem değişmeli

Sent from my iPhone using Tapatalk

öyle bişeyin olma ihtimaline
inanman

fenerbahçeyle ilgili biri olduğun anlamına gelebilir

Dos'tan feneve nasıl bağlantı kurdunuz ? cemalinin durumu belli,cemalı selçuk yada hamit selçuk vasat olur üstüne defansta çok güzel maalesef..

Arkadaşlar bizim foruma üye olmak neden bu kadar kolay? antuya mesela denedim üye olunmuyor bizde neden zırt pırt herkes üye olabiliyor ? Bence bu sistem değişmeli

Sent from my iPhone using Tapatalk
forumda toplam üye arasında kuş oranı yaklaşık %15 civarındadır.

Aktif üyeler arasında ise bu oran %25 'e çıkmaktadır.

Trol üyeler arasında ise yaklaşık %45 civarındadır.

muslera-debushy-edgar-denayer-carole-leiva-selçuk-sinan-bruma-sneijder-eren

yedekler:cenk-linnes-serdar aziz-tolga-birhan-podolski-yasin

mis gibi kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt