Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla ben sizi bilmemde, ben drogba'yi takima transfer ettim bile (fifa13).

34cimbom34 etraftaki en mantıklı duyumları alıp hemen aynı anlarda kendisi de duyum verirmiş gibi yapıyo ama sonuna bide klasik olumsuzda olabilir emin değilim ibaresini ekliyo al sana en kral duyumcu :asd: helal olsun ama dersine iyi çalışmış yaptığı işte başarılı :asd:

:)

takımda kaleci dahil herkes duran top kullanabilecek sanırım yakında :D muslera (penaltı )-riera-selçuk-sneijder-hamit-burak-drogba :D

Drogba gelirse taktik budur.

---------------------Muslera-------------------

Eboue------Semih------------Dany---------Hakan

--------Hamit------Melo------Selçuk------------

--Burak-------------------------------Sneijder--

-----------------Drogba-----------------------

Not: Burak ve Sneijder hareketli, tam kanat değil. Daha serbest.

Zaten her maç oynatmayacaksın adamı, baskı yiyip geriye çekilmen gerektiği maçlarda bu adam oynayacak. Direk 11 oynasın diye alındığını sanmıyorum ben zaten.

En iyisi Kolo Toure gelsin dertler bitsin en azından sezon sonuna kadar vs. idare eder , ama mutlak hedef Serdar Taşçı olmalı , Semih'e partner , bize stoper olacak isim odur.

Ayrıca bir renktaşımın da dediği gibi Granqvist ; Kolo Toure , Alex gibi isimlerin yanında Lauro'nun , Muslera'nın yanında kaldığı gibi kalıyor.

[video=youtube;Az3dzm4ts-0]https://www.youtube.com/watch?v=Az3dzm4ts-0[/video]

İyice ter bastı beni drogba twittlerini okudukça. geçen hafta sneijderı takip edecem diye işyerinde çalışamadım bu hafta da drogbayı takip edecez heralde :b5:

Drogba gelirse taktik budur.

---------------------Muslera-------------------

Eboue------Semih------------Dany---------Hakan

--------Hamit------Melo------Selçuk------------

--Burak-------------------------------Sneijder--

-----------------Drogba-----------------------

Not: Burak ve Sneijder hareketli, tam kanat değil. Daha serbest.

Burak'ın futbol hayatını bitirirsin orda :) Yedek başlat daha iyi ... Sneijder içinde aynısı geçerli hatta ... En çok yanıldığımız şey bu bence oda orda oynar buda burda oynar diyip durmak... tamam bunu yapabilen oyuncular var ama nadir hepsinin performansıda düşüyo ne kadar başarabilselerde...

Edit: Hakan'ı da yeni gördüm kusura bakma ama fiyasko kadro :Z3:

Transfer Nöbeti

Kiralik gelmesi çok mantıklı bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak'ın futbol hayatını bitirirsin orda :) Yedek başlat daha iyi ... Sneijder içinde aynısı geçerli hatta ... En çok yanıldığımız şey bu bence oda orda oynar buda burda oynar diyip durmak... tamam bunu yapabilen oyuncular var ama nadir hepsinin performansıda düşüyo ne kadar başarabilselerde...

Burak geçen sene hariç hep orada oynuyordu. Sneijder rahat takılır zaten. Oraya saplanıp kalmaz dediğim gibi. başka türlü oynarsak ayvayı yeriz. 4-3-1-2 bitir bizi bana göre.

BBdYI__CUAAVtkE.jpg
kuşlara hediye:):):)

Bana bırseyler oluyor .Gelıyor sankı bu ırı kıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt