Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.

Kaynak : didier drogba - ekşi sözlük

daddiri didier,daddiri didier,daddiri didier drogba

Fazıl Ünverdi: Arkadaşlar olayın özeti şöyle; Dün akşam hocanın aynen başkana söylediğini yazıyorum "Başkan gerekirse stoperden fedakarlık ederim, Drogba'yı istiyorum." Başkan olur veya olmaz görüşüyoruz dedi. Dün akşam üstü önce Lütfi Arıboğan, hoca ve başkan "yok öyle bişey"den, baskılar sonucu itiraf ettiler. Bakalım artık ne olacak...

Bu adam kım renkdas?

Hahahahaha

laaaaaaaaaan?

Seref aydini buraya getirin, is bitmis diyo laaaa

Arkadaşlar benden size tavsiye drogba goygoylarına inanmayın. Yok böyle bir olay.

Sadece sol bek mevkine adam aranıyor. Benden size duyum .Sonra üzülüyor millet.

Fazıl Ünverdi: Arkadaşlar olayın özeti şöyle; Dün akşam hocanın aynen başkana söylediğini yazıyorum "Başkan gerekirse stoperden fedakarlık ederim, Drogba'yı istiyorum." Başkan olur veya olmaz görüşüyoruz dedi. Dün akşam üstü önce Lütfi Arıboğan, hoca ve başkan "yok öyle bişey"den, baskılar sonucu itiraf ettiler. Bakalım artık ne olacak...

Hoca istiyorum desin valla acayip rahatlarım. :b5:

an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.

​seref aydin

Kaynak: Seref Aydin

Eğer öyle demişse Fatih terim; Solbekde kim oynayacak. Nasıl oynayacağız ? Melo mu kesik yiyecek. Yekta mı monte edilecek ? Alper Potuk mu gelecek?

[video=youtube;O0tqiabjXV0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O0tqiabjXV0[/video]

1:14

Eboue: Kolo Toure works like a Lion!

Kolo Toure Aslan gibi calisiyor. :trollface:

şeref aydın dediyse gitmişlerdir gerçekten..sneijder'de de imzaya gittiler dedi hakikaten gitmişlerdi..olur olmaz bilmem ama yöneticilerimiz gitmiştir yalan olduğunu sanmıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt