Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya kardeşim olayın ne senin? Yanlış olan ne benim yazdığımda ? Ben inanmayın demekle hata mı yapıyorum. Sadece insanlar boş yere gaza geliyor diyorum.

niye inanmayalım ya,yazan adam sıradan bi adam degil,Seref oluyor dediyse olur bu is,ötesi yok,sen inanmıyosan inanma,burdaki insanları da olumsuz düsüncelerinle sıkma

Usta bir bildiğin varda mı hevesimizi kırıyorsun ? Açıklar mısın? Bunu söyleyenler gazeteci falan değil yani -en güvendiğimiz- Galatasaraylılar.

Abi daha bir şey yazmak istemiyorum açıkçası. Herkes bunun çok gerçek olmasını tabi istiyor haklılar. Ben ters yazınca bana dalıyorlar. Artık göreceğiz .Hayırlısı

Yonetim eger gercekden Afrika'ya gitmis ise Drogba icin degil Toure icindir.

Drogba gelmezse yonetıme sallayacak olan var mı?YOK tabıkıde varın sevınelım gelırse gelır gelmezse sorun yok

seref abi allahini seversin bi ugra nolur ya.

bende bi adrenalin patlamasi olustu, kizi mi arasak. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Muslera

Eboue semih xxx xxx

Hamit melo selcuk

Sneijder

Burak drogba

Kadroya bak be stoper ve sol bek tamamdir:asd:

Drogba+Stoper gelirse bu stoper Toure olmasın. Bu adamlar birarada iken top filan oynamıyorlar. Bkz. Milli takımları.

Şere abinin ünü antuya ulaştı :D

66YozgatFB - 25.01.2013 16:12[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]

seref aydin diye bi duyumcu var bu eziklerin ve sneijderi ve bundan öncede cok transfer acikladi.

bugünde drogba bitti diyo

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

eger bir takimda fazla Afrikali oldumu o takim 100% error verir, korktugum olmaz insallah

UA'dan Fazıl Ünverdi'ye göre Fatih Terim stoper kalsın Drogba için ben bile fedakarlık yaparım demiş diyola.

Doğru olabilir çünkü tam Terim'in isteyeceği tarz oyuncu Drogba topu,alıp sürükler adamı bu yaşında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt