Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar inanmayın şu Milliyet'e ya :asd:

Ünal Aysal ''Sneijder'i ne soruyorsunuz,bitti gitti işte'' diye sokak ağzı konuşur mu? Bu kadar ciddiyetten uzak bir açıklama yapar mı?

BURALAR ESKİDEN SNEIJDER LİKTİ:lol::lol::lol:

Bana Toure mi Granqvist mi dense, Granqvist derim. Yaş olarak çok daha genç bir oyuncu. Çok uzun seneler stoper aramayız.

haklısın ne olur ne olmaz sampıonlar ligi kupasını falan alırız nemize lazım drogba dimi..!!!!!...fenerlimisin nesin

Fenerli değilim (allaha şükür) ama gerçekçiyim.

bi drogbayı alınca CL kupasını mı alacağını sanıyorsun sen?

sen 1-2 gün önce barçadan daha iyi takımız diye msj atmamışmıydın ?

uyanda öyle tartışalım !!!!

kimden duydun bunu,var mı kaynagın

Evet var daha önce de yazdım bir çok defa . Ama millet dalga geçiyor bizimle sen kimsin falan .Senin akrabana mı inanıcaz falan diye.

Yani nasıl anlatım yanımda telefon ile bülent tulun ile konuşan birine mi inanıcam şerefe mi? Bunlar liseli birader yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Sneijder mesajlarıma bak . Duyumculuk yapmak gibi bir niyetim yok. Sadece üzülüyorum başka sebebi yok bunları yazmamın.

Beyler drogba geliyomu cidden doğrumduur şeref aydın ekşide geliyo falan demiş

Hadi Baros gitti yada karsilikli sozlesmeler fesh edildi diyelim gidecek olan diger yabanci futbolcumuz kim? Takimda 11 tane yabanci oyuncu olabiliyormu? Sanirsam jimnastik kulubunun gecen yillarda 10'un ustundeydi!

ujfaslusi-baros-melo kesin gidici elmander riera talip olursa verilcek .birde muslera var ondan gelir bekeniyo 15-20 arası para veren olursa satılır sonuçta kadroda 3 yabancı var sneijder-dany-amrabat

not: Ebounin mutsuz oldğu belli iyi talip geirse gönderilir

sezon sonu serdar tasci ve g.inler mutlaka transfer edilmeli. bos yere stoper-orta sahaya kontenjan harcamayalim, sol bek ve kanatlara doldururuz sonra yabancilari

Cristiano Ronaldo : Wesley Galatasaray'a transfer olarak bence kariyerinin en önemli kararını verdi çünkü Galatasaray taraftarı dünyaca popüler bir taraftar ve Türkiye'deki futbol fanatikliği hiçbir ülkede yok ..

1387-kurdan-gorevi-goren-muhabbet-kusu.jpg
:):):)

ujfaslusi-baros-melo kesin gidici elmander riera talip olursa verilcek .birde muslera var ondan gelir bekeniyo 15-20 arası para veren olursa satılır sonuçta kadroda 3 yabancı var sneijder-dany-amrabat

not: Ebounin mutsuz oldğu belli iyi talip geirse gönderilir

nerden belli ?

Fenerli değilim (allaha şükür) ama gerçekçiyim.

bi drogbayı alınca CL kupasını mı alacağını sanıyorsun sen?

sen 1-2 gün önce barçadan daha iyi takımız diye msj atmamışmıydın ?

uyanda öyle tartışalım !!!!

Kupayı almasak da en azından gücümüze güç katar bu adam.

Mesele ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt