Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oktay Drogba'yı Fatih Hoca istedikten sonra kusura bakma ama senin bu yazdıkların çok abes. Transfer gerçekleşirse de Fatih hoca istemiş demektir.

Oh be :D

Ne işi var adını bile duymadığımız herifin..

ozaman carruscayada bisey demiyelim? sokakta gezen 15 yasindaki cocuklarida kulube transfer edelim..

mantikmi seninki suanda?

Saglam topcudan kastim nedir?

Bizim alabilecegim..

Demba Ba tarzinda.. bi Papis Cisse bi Loric Remy mesela.. boyle adamlara parayi basar forvete takviye yaparsin..

ama 34 yasindaki adami 1 sene oynatmak icin takimin dengesiyle oynamazsin!

Drogba kotudur demiyorum..

ama 34 yasindaki adam gelecek.. sistemin degisecek vs biseyler olacak.. seneye gidecek sonra neolacak?

ben 1 senelik topcu degil aldinmi 4-5 senelik topcu istiyorum..

Kesinlikle haklisin, ama bulunmasi zor.

En dogrusu Drogba'yi alacaksin simdi, oynatacaksin 6 ay, göndereceksin eski Takim'ina, ondan sonra genc oyuncu alacaksin.

Devre arasi Transfer'leri cogu zaman zor oluyor.

Daha iyi kadro her türlü yapılır, rahatol .

BBddGYWCEAI2FOT.jpg:large

Ortasahanın defansif , kesici özelliği çok zayıf kalıyor.

Ayrıca Granqvist yerine Kolo Toure daha sağlıklı olur :)

Drogba için Burak var Umut var Elmander var diyenleri anşamıyorum

Yarın Barcelonayla oynarken ??

Drogba Burak ve Umutu sırtına alıp Barcaya gol atabilecek dünyadaki bir kaç kişiden biri

Drogba Mercedestir Burak Yılmaz sıfır Fluencedir

fatih hoca'dan bir veto haberi bekliyorum :D

Drogbaaa gelsin.. su gelsin bu gelsin ingaaa ingaaa..

Ben de istemiyorum Drogba 'yı. Lakin bu görüşü doğru bir üslupla söylemekte fayda var.

Sonra "millet bana sataşıyor, yanıt verince ben ceza alıyorum" diye bize geliyorsunuz. Yapmayın, insanları yazdıklarınızla provoke etmeyin lütfen.

Hakan oynamasın diye 3lü defans bile düşünmeli Fatih hoca ayıp değil :D

Ziya Erdal nasıl olur sol beke?

Vay arkadaş sizin derdiniz ne ya? Kimisi haram olur kimisi caiz olur demeye başlamış. Menejerlik bitti müftülüğe mi başladınız? Sakin olun, yönetime teknik heyete güvenin. Bahsettiğiniz adamlar yeni yetme finans bilgisine sahip olan insanlar değil ki. İllaki bir adım atıyorlarsa, en kötü ihtimali göze alıp atıyodurlar.

Siz sanıyomusunuz ki,Sneijder şuan ki rakamlara geldi? Sneijder'e bir sponsor firma 3 yada 4milyon euro olsa gerek sanırım, ekstra sponsor olarak para ödüyor. Galatasaray şampiyonlar liginde kaldığı sürece 1.3milyon da Galatasaray a sponsor oldu. Yani hem 3-4 her neyse milyon euro Sneijdere, İmza parasını da her sene Cl olmamız şartıyla Sneijdere yine onlar ödüyor. Bir lastik firmasıydı sanırım.

Normalde bu adam bizden 5 alacaktı yıllık 3buçuk seneden 17.5maaş,7.5 bonservis 25... Hadi 3milyon desek sponsorluğa 10 da öyle desek 35milyon euro bütçelik oyuncuyu ki gerçekten yine ucuz olurdu.Bonservisi 15-20milyon euroluk oyuncuydu ama İnter ile sorunundan 7.5 bence süper

3.200+500=3.700 x 3.5=12.950 bonservisi 7.5 =20.450 yani 20milyon 450bin euroya geliyor maliyei

Ucuz bonservisini de göz ardı edersek 40-45milyon euroya mal olacak oyuncuyu yarı fiyatına mal edip, bizlere izleme şerefini nail etmişler. Bırakın keyfini çıkartın. Yönetim alıyorsa, Fatih Hoca istiyorsa isteyenlere de istemeyenlere de susup izlemek düşer.

Yemeyin birbirinizi boşa...

Carrusca'yı eleştiren futbol cahilidir zaten. Dönemin potansiyelli topçularından biriydi, olmadı.

28 yaşındaki Wesley'i ve halen Dünya'nın en iyi beş santraforundan biri olan Drogba'yı ( aksini iddia edenle top konuşmam ) kötü transfer diye yaftalamamak gerek.

Drogba'nın olduğu yerde Remy'nin :

images

ozaman carruscayada bisey demiyelim? sokakta gezen 15 yasindaki cocuklarida kulube transfer edelim..

mantikmi seninki suanda?

Saglam topcudan kastim nedir?

Bizim alabilecegim..

Demba Ba tarzinda.. bi Papis Cisse bi Loric Remy mesela.. boyle adamlara parayi basar forvete takviye yaparsin..

ama 34 yasindaki adami 1 sene oynatmak icin takimin dengesiyle oynamazsin!

Drogba kotudur demiyorum..

ama 34 yasindaki adam gelecek.. sistemin degisecek vs biseyler olacak.. seneye gidecek sonra neolacak?

ben 1 senelik topcu degil aldinmi 4-5 senelik topcu istiyorum..

Hocam borç Drogba'yla olmaz. Borç alıp kullandığın sana fayda sağlayan adamla olmaz. Borç Sercan'dır, Furkan'dır, Yiğit'dir, Okan'dır, Ceyhun'dur, Baros'dur. Yeri gelir Drogba son dakikada golünü atar seni şampiyon yapar kendisine harcanan tüm parayı 1 saniyede çıkartır.

Burada hepimiz biliyoruz ki Drogba gelirse 2 sene ekmeğini taştan çıkartır. Yanına kimi koyarız diye düşünürüz. O nedenler kalkıp borç morç muhabbetlerine girmeyelim lütfen.

Şimdi bir ton para verdiğimiz patlak transferleri tek tek çıkarttırmayın bana .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt