Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder pazar gunu aciklanmisti sanirim. 21:30 civarinda. o yuzden kap kapali lafini duymayacagiz birdaha anlasilan. :)

Didier+Drogba+Chelsea+Didier+Drogba+Josh+McEachran+Cu2vemtnaiNl.jpg

:ayatollah:

Şeref reis Drogba değilde K.Toure için gitmiş olabilirler mi?

Çünkü Ali Dürüst defansa transfer yapacağız demişti ve en olumlu alınacak adam o gibi gözüküyor şu anda

yani.. ikinci devre maclarimiz su Sekilde olacak gibi

627554_Galatasaray_SK.jpg

Re: Transfer Nöbeti

Biraz once Afrika Hava yollari ucak bakim servisinde son contaci olarak gorev yapan arkadasim Stephan Peter Brigel de Hansel Gratel den aldigim bilgiye gore iki yoneticimi bugun afrika ya inis yapmis. Inis saati yaklasik olarak 3 mus. Buradan sozlesmenin 3 yillik oldugu sonucunu cikardigini soyledi. Drogba hayirli olsun.

Şeref birinci resim benim yazım, mesajı girdikten sonra 1-1,5 hafta demişssin. Ve görüşmeler o esnada devam ediyordu. o kadar zaman olmadan açıklandı transfer. Ben hala sana inanmıyorum. Resmi site ve birinci ağız hariç. Bu forumuda kullanmamdaki neden verilen isimlerin konusulması hosuma gidiyor. Duyumcu olmak güzel bir şey yüksek ego verir insana.Bununla zaman geciren insanlarda mevcut. Fakat bu kadar herseyi net duyabiliyorken neden burdasın ? Bunu değerlendirsene.? Olmaz cunku duydukların duyulmuşlardır. Yorumlama mantığına sahipsin sadece. Birinci ağızdan bi şey duyman mumkun değil..

bu sefer baslandi aciklamasi oluyor sonra neden oyuncuyla anlasiladan kapa dustu oluyor. :) aciklama olmuyor neden kapa dusmedi deniyor.

Zaten bu kap bildirimlerine acayip gıcık oluyorum. Tamam dürüst olanı bu, olması gereken bu. Söz de şikecilere kızarız, şike yaptılar diye. Dürüst olmadılar diye. Ama biz olması gerekeni yapınca, transfer olumsuz sonuçlanmışsa neden bildiriyorsunuz da efendim, siz de şikeciler gibi transfer bitince bildirsenize oluyor.

Ben de MALESEF sizler gibi aynı düşünüyorum. Olması gerektiği gibi yapılmasını değil olmaması gerektiği gibi yapılmasını savunuyorum. Sneijder konusu başkanın çenesini tutamayıp, gstvde açıklamalarından kaynaklandı ve kapa bildirmek zorunda kaldık.

Beyler son durum nedir, Drogba %95 falan ?

Seref Aydin, hep bizimle kal, hep duyduklarin paylassss

1,2 üyelerin dolayi küsme, seni cok seven takdir eden ve güvenen kisiler cokca fazla

arkadaşın biri kırmızı yazıyla başkan'ın ağzından bişey yazmış..gerçekten mizahı yüksek bi yazı..bi kere o yazılanla başkan'ın üslubu çelişiyor..ben Ünal Aysal'ın "bitti gitti işte artık sormayın" gibi bir cümle kuracağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt