Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kazim Avci ‏@kazimavci

Drogba Juventus'tan 1,5 yıllık kontrat istedi, sezon sonuna kadar 4 ve gelecek sezon 8 milyon €, bonservis yok, Juve bu rakamlara hayır dedi

Basında çıkan fiyatlar doğru sanırım.

Tekrar seyrettim herhangi bir hatası yok hamlesini yapmış yani rakibi rahatsız etmiş eğer hata arıyorsanız

yediğimiz 2. golde Riera ve Emre Çolak ikilisine bakın adamı ne kadar rahat tehlike bölgesine soktuğunu görün

Dany bugünkü performanslara göre bu ligin en iyi stoperidir

Emre'den zaten söz etmek bile istemiyorum. Alt yapidan gelenler bunlarsa orayi kapatalim. Son 10 senede Arda Turan ve Semih Kaya'dan ötesi yok. 2 Oyuncuyu babam da cikarir. :o

danny eleştirenler sadece atıp tutuyor şuanda avrupada bile bu tarz oyuncu yok! sorun danny de değil ona yardıma gelmeyen orta saha ve forvette

İlk golde Dany gereksiz bir çalım yedi Semih ise İbricic'i savunurken çok gömüldü, Dany'de yardımına gelmedi.2. gol ise direkt Riera'nın orjin bek olamaması.

Ujfa defansın generali Semih ise işçisiydi.Şimdi başsız koyun gibi stoperlerimiz.Yetenekliler sağlamlar tamam.Ama adamlar kanat değil ki sadece bunlar yeterli olsun.90 dk iyi oynarsın bir hatayla maçı verirsin.

aynen öyle, zaten stoperler caylak. sol bek ve orta sahada bir havalarda, kim kaldi ? rakip 2 pasla tak tak yari sahaya geliyor gol atiyor gidiyor.

Serdar yavaş mı diyorsunuz hocam ben izliyorum ve Serdar'ın yavaş olduğunu asla düşünmüyorum. :)

Dany ne olursa olsun 1.sınıf stoper olamaz , pozisyon alma bilgisi , önsezisi olmayan adam asla ve asla 1.sınıf stoper olamaz çünkü bu özelliklerini geliştiremez.

ilk braga maçını hatırla (gol dışında :D) o maçta serdarın oynadığını hayal edemiyorum ben yavaş değil ama hızlı da değil

benim bildigim, bu sezon icin 4, gelecek sezon icin 6 istiyor drogba

Kazim Avci ‏@kazimavci

Drogba Juventus'tan 1,5 yıllık kontrat istedi, sezon sonuna kadar 4 ve gelecek sezon 8 milyon €, bonservis yok, Juve bu rakamlara hayır dedi

Yuh o rakamlar ne öyle.Gerçi vergi var İtalya'da 4.5-5 geçer eline de yine de çok 34 yaşında adama.Bize de 4.5 falan ister o zaman Drogba aman diyelim.

bu seneki beşiktaş, fener bi de schalke maçlarını 3-0 alsak daha ne isterim ki be:cool:

Kazim Avci ‏@kazimavci

vergili halimi eline geçiçek ham paramı bu önemli ham olarak 8 istiyorsa istedigi kadar drogba olsun avrupanın istim üstü takımları o parayı vermez

Dany eziklerde olsaydı bu nasıl nasıl kaptırdık diye feryad ederdik.

Dany: Avrupa'da böyle oyuncu yok.

Dany: Rezil adam.

Ortası yok mu bunun? Bence ideal bir rotasyon oyuncusu.

danny kesinlikle serdar taşçıdan şuan 2,3 gömlek ustun mütiş hızlı pozisyon bilgiside çok iyi tek hatası kendine fazla guvenmesi

Talihsiz bir yorum olmus acikcasi. Serdar Tasci nedense medya'da falan da hicbir zaman gündeme gelmedi, Almanya'da aslanlar gibi oynuyor. Bu göz boyayan Ömer Toprak-Serdar Aziz'den falan 5 kat daha iyi stoper. Milli takimda Ömer Toprak'in ne oldugunu gördük zaten, Semih'le ayni capta bir adam. Elimizde zaten iki caylak stoper var bir tane daha eklersek hepten duman oluruz. Liderimiz yok. Kontenjandan da yirtariz Serdar'la. Alinacak yabancidan bile cok daha iyi olur bu oyuncu bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt