Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu rahmi Başaran ı tanıyan var mı o da bitti demiş :D

gazeteler içinde tek takip ettiğim bu ********************* gazetesi :D onları da bu günkü motoroğlu kapağından sonra takipe başladım :D

Yaaa beyler böyle Drogba transferi olmazki ama :asd: Herşey çok çabuk oldu bitti ... Hiç sorun vs. de çıkmadı ne biçim transfer la bu biz alışkın değiliz böyle şeylere :asd:

Normalde Drogba gibi bir adamın isminin bizimle anılmasına sevinirim ama şu anki yapıda hangi yabancıyı keseceğimiz konusunda büyük sıkıntı var. Dilerim planlı iş yapıyoruzdur.

Ne fark var arada ? anlaşma sagladı ve pazar günü açıklayabilir ayın 27sinde drogba serbest kalmıyormu?

ilk mesajda büyük ölçüde anlaşma sağlandı diyor, madem açıklanacak daha neyin ölçüsü?

627793_Galatasaray_SK.jpg

semih türk abi. semih hata yapmıyormu yapıyor ama bu sene bence takımdaki en istikrarlı oyuncuydu. ama yaşı daha 21. dany gelmiş 27 sine. ben dengesiz oyuncuları hiç sevmem. nerden geldigi önemli degil abi .criste lyondan gelmişti. herkes küfür ederek gönderdi.
baris ben semihi severim,allah ondan razi olsun servetten gokhan zandan kurtardi bizi:)mevzu baska baris,dany bukadar yerin dibine batirilacak veya butun yedigimiz golleri sanki onun yuzunden yemisiz gibi ustune gidilecek biri degil,bu cok haksizlik olur.ayrica o cris 29 yasinda gelseydi buraya o kufur edenleri gorurdum ben:)

hangi yabanciyi ligde kesecez cok merak ediyorum...

Muslera - Eboue - Dany - Riera - Melo - Amrabat - Drogba

yabanci stoperde gelecekmis bakalim bu is nasil olacak...

34cimbom34 de diyor..bu adam bilmiyorsa bilmiyorum diyebiliyor o yüzden güveniyorum klasik duyumcu gibi değil sanki

Harbiden sayılmıyor :D Bir defa F5'in stoperleri geçeceksin en iyisi Yobo aralarında diğerleri rezil.

1-Ujfalusi 2- Semih Kaya 3-Sivok 4-Dany 5-Yobo :D

Biraz zorlama olmuş Melikşah :D

boşver Dany'i Kara oğlan geliyor

akıntıya bırakalım kendimizi :ayatollah:

Muslera

Eboue-Semih-Toure-Riera

Hamit-Selçuk-Yekta

Sneijder

Burak-Drogba

:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt