Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba transferinin ben maliyet kismindayim, Sneijder transferinde maliyet konusunu hicbir zaman acmayan birisi olarak 35'lik bir oyuncuya az önceki 8 milyon istiyor falan twitlerini görünce gerildim ister istemez. Umarim o paralara falan gelmez gelirse de. Net yatmaya gelmistir ozaman o paralara transfer edilirse. Stoper + Sol Bek alsak Drogba'nin yerine cok daha iyi olur. Tam bir haftamiz kaldi suan. Haftaya bu saatlerde kesin kadrolar kurmaya baslayacagiz.
murat birazda bos bos yatan barosun,ise yaramayan h.baltanin,caglarin vs vs maaslarini incelesen diyorum

Gökhan Süzen'i alsak çok iyi olurdu o çocukta ışık var.

Eğer Drogba gelirse muhtemelen Türk bir stoper alınması planlanıyor demektir Dany'nin yerine.

Drogba'nın parçalı ile resmi ilk bende

jcgzw.jpg

Yalnız Drogba transferi de gerçekleşirse yabancı kontenjanı açısından Türk sol bek olmadığı için Türk stoper yani Serdar Taşçı şart oğlu şart ... Ömer e de razı olurum artık ... İnşallah gerçekleştirebilirler bunu ...

Drogbayı alırsak stadın kapasiteyi falan yükseltmek lazım yeni stad mı yapsak :trollface:

Drogba gelince Defans tan korkan arkadaşlar

Bu defansla zar zor gol attığımız halde terlemeden liderliği götürüyoruz. Sneijder ve Drogbayla gol sorunumuz çözülsünde varsın gol yiyelim nolacak yani.

Love Football ‏@Loveforfootball

Bu takımın sol beke ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.Riera ve iyi bir ara kamp dönemi geçiren Hakan Balta gayet yetiyor.

Böyle yazmış fakat ;

Fatih Hoca nasıl bir sistem oynatacak bilmediğimizden , yabancı sınırını falan düşünemiyoruz :D

BBe_1g_CAAAfyF1.jpg:large

Drogba gelirse rakipler korkudan sadiramaz o yüzden defans rahat eder :D

Serdar Taşçı çözer kontenjan sorununu ama yönetimin fazla bonservis ödemeye niyeti yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt