Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler ne oluyor? 3 saat uzak kaldım forumdan bir renktaşım canını yediğim gelişmeleri kısaca bir özet geçebilir mi rica etsem? Geriye dönüp bakarım ama kalp dayanmaz...

burada olmayan arkadaslar icin gelismelerden bir kaci:

Amkspor ‏@Amkspor

G.Saray yönetimi pazar günkü Beşiktaş maçı sonrası Didier Drogba transferini açıklayacak.

Öffnen

3h Amkspor Amkspor ‏@Amkspor

Didier Drogba ile 1,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu anlaşma sağlandı.

Öffnen

G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...

Öffnen

Flaş...flaş...flaş...Drogba'nın menajeri Pierre Frelot dün İstanbul'a geldi ve akşam Les Ottomans Otel'de kaldı.

Sneijderden sonra drogbada gelirse artik seneye kimleri yazariz burda bilmiyorum.insallah bundan sonra yine BAM lara kalmayiz

Kalmayız kalmayıs sms 2 3 sene devam eder ben inanıyorum ki Selçukla Melo Sneijderle oynamaya başlayınca geçen senekinden bile daha başarılı olabilirler.

bu melemencıler gençler pazar gunu arenadakı atmosferde altlarınsa zıçmasssa iyi:)

bejiktaşa inşallah 4-5 tane sallarızda kendilerinin şampiyonluk hayalleri suya düşer menemen style :cool:

Sinan kalpakcioglu da gitmis. sneijder de de imzayi attirmaya gitmisti. gercekten o gittiyse ben kesin gözüyle bakiyorum. ama cin deki takimi ile nasil anlasma yapildi cok merak ediyorum. fesh ? bonservis ? kira ?

Peh dediğinde laf mı şimdi. Çinlilerden bahsediyoruz. Adamdan alacaklarını almışlardır. Yapmışlardır 10-20bin kopya :lol: Gelecek nesillerde hem kavruk hemde kral top pynayan çinli görürsen bu mesajım aklına gelsin.

Adamın dna'sını bile kopyalamışlardır.

Arkadaslar Hepinize hayirli geceler dilerim,ben yatar :D

Son Dakika l Drogba'nın menajeri Frelot ile yapılan pazarlıklar sonunda Drogba, yıllık 3.5 milyon € ve yarım sezon için 2 m €'ya evet dedi! Bülent Tulun,Sinan Kalpakçıoğlu ve Frelot 00:55'te İstanbul'dan Uçakla Cape Town'a gittiler. Varış saati 10:40

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Kamil çiçeğim ! :(

bütün haber siteleri burayi takip ediyor. kim ne derse desin. (Galatasaray icin olan haberler)

burda birisi bir video koyuyor ya da resim koyuyor ayni gün yada ertesi gün haberleri yapiliyor.

dün fildisi videosu konuldu burda bugün ligtv haber yapmis

Aynı görüşteyim dostum çok haklısın. Bu konuyla ilgili hiç tartışmadım çünkü uygun cümleler bulamadım her yönden laf sokulcak birşey çünkü. Kalkmışlar Danny ve Semih'e kötü diyolar. Zaten Ferguson'da gerizekalı, Semih'i Manu'ya istiyor. Danny'de çok kötü zaten ŞL'de grouplarda en iyi defans oyuncularından seçiliyor.

Pozisyon veriyoruz, ama kisisel olarak ne Semihi, ne Danyyi, hatta Solbekte oynayan Rierayi elestiremiyoruz? Cünkü adamlar kötü oynamiyorlar. Sorun sirf önde top tutamayan kalitesiz oyuncularimizda .

Kisisel olarak Emre,Amrabat,Burak,Elmander,Umut hatta Selcuk Inan bile zaman zaman okadar elestirildi, ama Semih Kaya, Dany veya Riera onlar kadar elestiri almamalarina ragmen bu sezon, stoper araniyor, solbek araniyor.

Defans oyuncusu almakla, defansi saglama alamazsin. Takim top tutmali, defansada yardim etmeli.

Drogba ile Toure gelsin önümüzde ki sezon transfere gerek yok .. :ayatollah:

bence yöneticilerin asıl gitme nedeni toure ... drogbayla da anlaşıp kontratını feshetmesini bekliycekler heralde...

Beyler ne oluyor? 3 saat uzak kaldım forumdan bir renktaşım canını yediğim gelişmeleri kısaca bir özet geçebilir mi rica etsem? Geriye dönüp bakarım ama kalp dayanmaz...

ilk olarak öğle saatlerinde şeref aydın drogba için gsli yöneticilerin afrikaya gittiğini söyledi sonra amkspor twittterden drogbanın menejerinin istanbula geldigini anlasıldıgını 1,5 +1 yıl olarak anlaşıldığını prensipte yıllık 3,5m euro ya da 4,5 m euro(bu parasal olarak tam bilgi yok belli kesim 3,5 belli kesim 4,5) anlaışdığını ve az incede (2:00da) osman altunterim anlaışdığını drogba ile hatta toure ile anlaışlmak üzere olduğunuda belirtti ve önemli aşamalar keydedildiğini drogba da sıkıntı yokmuş son bilgiler böyle

Son Dakika l Drogba'nın menajeri Frelot ile yapılan pazarlıklar sonunda Drogba, yıllık 3.5 milyon € ve yarım sezon için 2 m €'ya evet dedi! Bülent Tulun,Sinan Kalpakçıoğlu ve Frelot 00:55'te İstanbul'dan Uçakla Cape Town'a gittiler. Varış saati 10:40

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

kaynak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt