Tayfur Akdan
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2013
- 1.524
- 4
- 728
Cevap: Transfer Nöbeti
O Hamburg macindan sonra anneme yalvardim, sesim kisilmis vaziyetde. Anne üstüme baddaniye getir.
Tir tir titriyordum. Aglamaktan nefes alamiyodum.
Kücükken siyah beyaz fotoraflar cikariyodum bilgisayardan duvarima asiyodum, renkli mürekkep yoktu tek siyah beyaz.
Vallahi arkadaslar sizi bilmem ama, benim icin Galatasarayin bana verdigi hayat zevki, nisanlimdan, annemden, babamdan, kardeslerimden, ailemden bile fazla ya
Bunu dedinde aklıma geldi sene 2009 19 mart saat 10:30 falan Galatasaray-hamburg 2-0 dan 2-3 yenıldıgımız macın ertesı gunu 4. kattan aşşa dustum yer istanbul küçük çamlıca sebebi uykusuzluk alkol moral bozuklugu...Ama bu armaya öle bi vurulmusum kı 15 senelık arkadasımın kafasında sandalye kırmısım genede pısman olmamısım sırf Cimbom ıcın
O Hamburg macindan sonra anneme yalvardim, sesim kisilmis vaziyetde. Anne üstüme baddaniye getir.
Tir tir titriyordum. Aglamaktan nefes alamiyodum.
Kücükken siyah beyaz fotoraflar cikariyodum bilgisayardan duvarima asiyodum, renkli mürekkep yoktu tek siyah beyaz.
Vallahi arkadaslar sizi bilmem ama, benim icin Galatasarayin bana verdigi hayat zevki, nisanlimdan, annemden, babamdan, kardeslerimden, ailemden bile fazla ya