Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunu dedinde aklıma geldi sene 2009 19 mart saat 10:30 falan Galatasaray-hamburg 2-0 dan 2-3 yenıldıgımız macın ertesı gunu 4. kattan aşşa dustum yer istanbul küçük çamlıca sebebi uykusuzluk alkol moral bozuklugu...Ama bu armaya öle bi vurulmusum kı 15 senelık arkadasımın kafasında sandalye kırmısım genede pısman olmamısım sırf Cimbom ıcın

O Hamburg macindan sonra anneme yalvardim, sesim kisilmis vaziyetde. Anne üstüme baddaniye getir.

Tir tir titriyordum. Aglamaktan nefes alamiyodum.

Kücükken siyah beyaz fotoraflar cikariyodum bilgisayardan duvarima asiyodum, renkli mürekkep yoktu tek siyah beyaz.

Vallahi arkadaslar sizi bilmem ama, benim icin Galatasarayin bana verdigi hayat zevki, nisanlimdan, annemden, babamdan, kardeslerimden, ailemden bile fazla ya :o

Baros italyada haberleri çıkmış bavulunu hazırlamış palermoya gidiyomuş en geç pazartesi biticekmiş. Palermo yöneticisi Pietro Lo Monaco bugün İstanbuldaymış. Hadi iyi geceler herkeze.

deivid-zico

cincon drogbanın peşindeymiş...

alırlarsa şaşırır mıyız ?

adamlar 2 yıl once avrupanın en ıyı orta sahası secılen sneıjderı aldı ?

hayır alamaz dıyen var mı ?

ama almaları mantıklı mı ? bnce degıl cok forvetleri var.

ya alırlarsa

--------drogba---

--------sneıjder---

amrabat-selcuk-melo--hamit

dükkanı kapayıp gidelim.

O Hamburg macindan sonra anneme yalvardim, sesim kisilmis vaziyetde. Anne üstüme baddaniye getir.

Tir tir titriyordum. Aglamaktan nefes alamiyodum.

Kücükken siyah beyaz fotoraflar cikariyodum bilgisayardan duvarima asiyodum, renkli mürekkep yoktu tek siyah beyaz.

Vallahi arkadaslar sizi bilmem ama, benim icin Galatasarayin bana verdigi hayat zevki, nisanlimdan, annemden, babamdan, kardeslerimden, ailemden bile fazla ya :o

Abi tek açıklaması bu :D Bin Galatasaraylı On Bin Fenerliyi Yok Eder - YouTube

hcttp_emre

cincon drogbanın peşindeymiş...

Bu sene Burak-Umut ikilisiyle ilerde top tutamıyorlardı. Bu kadar gol yemelerinin asıl nedeni buydu. Drogba gelmez umarım. Golcülüğünün yanında dolaylı olarak savunmaya da yardımcı olur.

Not: Bu arada bizim taraftarlar anlayamamış bizim sorunumuzu adamlar çözmüş helal olsun:D

Drogba transferine Sneijder'den daha çok sevinirim.Çünkü katkısı daha büyük olur.

Hadi arkadaslar Herkese iyi geceler ve nobetler. Hersey gonlunuzce SARI-KIRMIZI olsun ;)

iyi geceler herkese.büyük ihtimal pazar günkü maçı izlemiycem.çünkü sıkıntı ediyorum..olmuyo.belki 1-2 hafta sonra izlerim.:D bu sene böyle.

arkadaşlar drogba isminin bu kadar fazla anılır olması nedendir ?

önemli bi kaynaktan bilgi mi geldi ?

bi arkadaş anlatırsa sevinirim

[video=youtube;XMVM6KUFobU]https://www.youtube.com/watch?v=XMVM6KUFobU[/video]

bunu hic gordunuzmu

[video=youtube;F3WoPzY4auQ]https://www.youtube.com/watch?v=F3WoPzY4auQ[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt