Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Ben yatıyorum Rüyanızda drogbayı görürsünüz inşallah:D

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba iddiaları sıklaşıyor basında, artık kesin olarak ilgileniyoruz diyebiliriz.

ingilteredeki cimlere benzemis görünüs olarak . hollanda dan gelen cimler cabuk oturuyor diye söyleniyordu. cim uzamni degilim bilemecem yani :rolleyes:

Insallah öyledir 48 saatten az bir süre kaldi bekleyip görecegiz.
200930_tt-arena.jpg

Bu resimde stadin zeminin acilistan sonraki ilk hali. O zamanlarda görünüs olarak cok iyiymis. O günden beri hala arka plan olarak kullaniyorum laptop'da.

geldi mi

Ya bu sneijder Transferi benim rhytmimi gercek anlamda bozdu. bu saatlerde uyurdum ben daha :SS:

Avrupa basininda Drogba ile adimiz hic gecmiyor nedense. bir tek bizimkiler atti bombayi ortaya. juventus ile milanla aniliyor drogba...:SS:

Tunus-Fildisi maci var bugun ve bizimkiler Toure ve Drogba'yi idmanindan etti :ayatollah:

[video=youtube;yoq3i1HEzhc]https://www.youtube.com/watch?v=yoq3i1HEzhc[/video]

kariköy

Bu Drogba mevzusu transferin son gününe kadar uzar bence. Yani hemen gelir diye umutlanmayın.

Bu Drogba mevzusu transferin son gününe kadar uzar bence. Yani hemen gelir diye umutlanmayın.

Milana alma ihtimali var cidi cekilde . hocalairda istiyormus öyle aciklamasi avr sky sport italiada. parasal konusunda sorun yasaya bilirler ama büyük ihtimalde. kakayi alamayan drogbayida alamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt