GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 36

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
36/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Laf aramızda, semih mükemmel bir defans oyuncusu değil ki, ona göz bebeğimiz gibi bakmamızın sebebi, altyapımızdan gelmesi ve mevcut Türk statüsünde diğer stoperlerden 1-2 katogori üstte olması...

bende mukemmel demedimki aralarinda en iyi olani semih iste:)ayrica en iyi turk sol bek bana gore hala h.baltadir,iste turk futbolunun hali bu,yapacak bisey yok

Sneijder'den sonra Drogba'da gelirse.

Yazık yahu rakip taraftarlara :)

Onlar hala Belhanda bekliyor,bilmiyorum geldi mi :)

24 saat içinde belli olacakmış :asd:

Şaka bir yana Granqvist kötü olmaz bizim için hele Cris gibi bir adam olduğu halde yarım dönem bu kadar başarıyı yakalayan bir takım için. Hız konusunda var bir sıkıntısıda normal özellikleri o sıkıntısını gideriyor. Hem yedek kalmayıda sorun etmez yani maçına göre Danyle dönüşümlü oynar iyide olur. Ki Ujfada çok hızlı bir adam değildi.

Piyasada Granqvist'ten daha iyi stoperler var tabi ki ama Granqvist de boş adam değil.

Tahminimce Drogba olayı çıktıktan sonra maliyeti daha düşük olsun diye Granqvist'e yöneldi yönetim. Chedjou ve Rami gibi adamları 10 milyon'dan aşağı getiremezsin çünkü.

Ama dediğim gibi Granqvist de uygun maliyetle geliyorsa iş görür, Semih-Dany-Granqvist rotasyonu gayet iyi bence.

bu adam 7.5 falansa biz fransadaki elemana neden 10 vermiyoruz ??? abi 3 4 için kaliteden ödün verirsen elinde patlar

[TABLE="class: tabelle_grafik"]

[TR="class: hell hei20"]

[TD][/TD]

[TD="class: vm"]31.12.2014 sözlesme bitiş

Bu adam 27 ocakta niye serbest kalıo:o[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Geneo İtalya'da en çok gol yiyen 3. takım.

Heee diyorsanız bu sadece adamın mı suçu o zaman bizde Dany'nin yerine adam almayalım.

ya bizim defans o kadar sorunlu değil. bizim takımda çoğu oyucumuz ya formsuz,ya sisteme uyamadı,ya da hazır değildi ilk yarı boyunca...selçuk ve melonun hali bi kere takımı çok bozdu. amrabat hayal kırıklığı,hamit anca kendine geliyo ve hala duygusal...kendini göstermek istiyo çünkü.bi de yenilen gollerde takımdaki ciddiyetsizlik önplanda olunca böyle oldu..

Arkadaş koca yönetim 2'ye ayrılamıyor mu :D Bi kişi gitsin Drogba ile konuşsun diğeri gitsin Granqvist'le konuşsun çok mu zor

Şu kadarını söliyim, bizim yöneticilerin %80i eminim hiçbirşeyden haberi yoktur. Özellikle dikkat ediyorum adamlara soru soruyolar, cevap vermek istiyorlar ama cevap verecek herhangi bir bilgiye sahip olmadıkları için üstü kapalı yuvarlak cevaplarla geçiştiriyorlar.

Ki bence başkan haklı, bir yöneticiye birşey söylediğin zaman bakıyosun yarın tüm gazetelerde... İlla kötü niyet değil. Şimdi yöneticilere durumu anlatıyosun, ee bu adamların eşleri çocukları onlara sorduğunda cevap vermicek mi? Direk durumu bilen 100kişiye çıkıyor. İlla birileri de dışarıya yumurtluyor. Sonra al başına belayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt