Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sow neyapti abi simdi 7 dakikadada bukadar met ediyonuz? Bizde olsa o pozisyonda bencil diye etmediniz kufur kalmaz.. Ulan elin futbolcusunu ovup kendi futbolcumuza tu kaka demeyi ne cok seviyoruz

Her zaman begendıgım futbolcuydu f7 de harcanıyor ayakları yere saglam basıyor dogruları damı solemıcez yoksa kendımızı kandırmaya devam mı edelım 7 dakka da bısey yaptı dıye solemedım zaten daha oncesınde yaptıklarına bakarak bu fıkrımı soledım ;)

Transfer Nöbeti

Bu m.k abitoglu eskisi gibi yonetemiyo eyyamcininbabasi oldu cikti

Transfer Nöbeti

Her zaman begendıgım futbolcuydu f7 de harcanıyor ayakları yere saglam basıyor dogruları damı solemıcez yoksa kendımızı kandırmaya devam mı edelım 7 dakka da bısey yaptı dıye solemedım zaten daha oncesınde yaptıklarına bakarak bu fıkrımı soledım ;)

Iyi topcu ona bisey demiyorum reis.. Ama bazilari 1 goruntuye bakip woww sow diyorlar orda sut cekti aynisini Burak yapinca buraya gelip kusuyorlar

Iyi topcu ona bisey demiyorum reis.. Ama bazilari 1 goruntuye bakip woww sow diyorlar orda sut cekti aynisini Burak yapinca buraya gelip kusuyorlar

Burak ta olan ozellık sow da yok sowda olan da burakta 2 sı bır arada oluncada drogba oluyor :D sahsen ben buragı cok begenıyorum

Bu Topali gordummu sinirlerim tepeme atiyor.............GS oyuncusunu sikecilerde gormek bana dokunuyor:asd::asd:

:sgr: :sgr:

Transfer Nöbeti

Bu Topali gordummu sinirlerim tepeme atiyor.............GS oyuncusunu sikecilerde gormek bana dokunuyor:asd::asd:

:sgr: :sgr:

Yemisim onu kanka.. 3 mac oynayip 5 mac sakat olan bi adamdi.. Hic begenmedim.. Fenerliler kendileri bile kufrediyor adama bildigin duz topcu.. Melo'yu begenmeyenlere Topal gibi duz adam lazim

İki takımda cıkarken top kaybedıyor antepte goze sımdılık cenk tosun carpıyor kontradan 1 gol olabılır antep adına

Bugün ögleden sonra Drogba ile ilgili yeni haber geldimi beyler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt