Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Antepde maç satılmasa böyle olmaz. Bekir Ozan maç başından beri her topu adamlara veriyor nerede olduğu önemsiz.

aykutun sevincini gördükçe ne kadar basit bi takım olduklarını anlıyorum

Maci izlemiyorum hic bir sikecilerin ve ya ligin baska takimlarinin macini izlemedigim gibi, ama kesin Gaziantep gol attiktan sonra kendi ceza sahasina yerlesmistir(sözde defans yapayim diye) sonrasinda sikecilerin gol atmasini beklemistir ve istediklerine ulasmislardir.

La yensinler sallayın arkadaş. Antep'in yenmesi mucize zaten. Bu düzende Azize niye gidiyor sanıyorsunuz maçlara :)

2 golü de bedavadan attılar ah ulan cenk tosun sen ne kazma oyuncusun o kontradan yakaldığını atsa maç bitmişti. arkadaş bize gelince takımlar jeneriklik goller atarlar eziklerle oynayınca boş kaeye kaçırırlar bu kadar ballı bir takım olamaz.

Birkan Erol

root.PNG

Root Admin​

Durum :
user-offline.png

[h=2]COK ACİL - Kan ihtiyaci[/h]

Cok acil, Okmeydani Memorial Hastanesi'nde yatmakta olan ve karaciger nakli olacak bir hasta icin 0 Rh negatif kana ihtiyac var. Saglikli kronik hastaligi bulunmayan oncelikli erkek bireyler araniyor. 05378525551 numarasindan Ersin beye ulasabilirsiniz.

(Konuyu yukarida tutarsak sevinirim)

Sent from my iPhone using Tapatalk​

2 golü de bedavadan attılar ah ulan cenk tosun sen ne kazma oyuncusun o kontradan yakaldığını atsa maç bitmişti. arkadaş bize gelince takımlar jeneriklik goller atarlar eziklerle oynayınca boş kaeye kaçırırlar bu kadar ballı bir takım olamaz.

Demek ki kimseye acımayacaksın hele bunlara eze eze yeneceksin bu kadar.

bizim yarın yenmemiz lazım

cenk denen kazma 3 puanı verdi fenere bide o ortasahadaki kazma..turgut baya iyi oynadı bi tek o oynadı zaten

Antalya berabere oynar, biz yeneriz Besiktas'i :yenieek:

Balla alakası yokki renkdaş şikeyle var

Karar veremedim, ya şike ya bal ikisi de bu maçın sonucunu belirlemiş olabilir keza fenerin bir maçı oynayarak kazanması mümkün değil. Öyle de oldu zaten.

ben hayatimda bu kadar beceriksiz defans oyuncusunu bi arada gormedim. cenk tosun ayri bi dengesiz.

ayrica delibalta midir nedir adam kendisini zidane zannediyo gelisine minareye gonderdi. bi sakin ol kontrol et insan gibi vur topa

şu yönlerden iyi oldu ,hem bizimkiler beraberlikde fenerle arayı koruycaz psikolojisiyle çıkmayacaklar maça hem de bu şikeciler top oynadıklarını zannedecekler 1-2 haftada tekrar puan kaybedene kadar :) ha penaltıyı vermeyen baştan sona fb yi kollayan hakeme de buradan selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt