Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu saatte 201 konuk tövbe tövbeee.

Alsinlar arkadaslar belhandayi isterlerse Kakayi alsinlar yeterki TÜRK futbolu gelissin avrupada basarimiz olsun böyle sadece birbirimizi yiyoruz.

Valencianin macina bakiyorum adamlar ne top oynuyorlar aninda ataga cikabiliyorlar biz ise ceza sahasina kadar varmisken kaleciye döndügümüz oluyor.

Bırak harcasınlar adamlarda sıfır (0) zeka mevcut.

Güiza'ya 14 Mn € bonservis veren bir takımdan ne bekliyorsun ?

Sneijder'in 7.5 milyona geldigini duyan fenerlinin attigi mesaj aynen aktariyorum;

fazla havalanma, sonu krasic gibi olur aylardir oynamayan bir adam transfer ettiniz.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

semihe bak utanmadan birde 14 senedir fenerdeyim diyo,lan dingil adama sormazlarmi 14 yil yedek bekleyen bir insan evladi varmi su dunyada diye

155291.jpg

kuşçular size gelsin bu atış.....

konuklar içindeki kuşlar hadi bakalım yuvanıza uçun antuda birbirinizin anasına bacısına küfür edin çok seversiniz zaten küfür etmeyi.

Normal insanın 35 yşında g...ü göbeği sarkabilir, siyatiği azabilir, romatizması çıkabilir, kalp krizi bile geçirebilir, ama adam cyborgsa, robotsa, x-mense bacağı kırılsa bile 2 haftada iyileşir, tek başına Şampiyonlar ligini alır, rakiplerinin kabuslarını gerçeğe çevirir, söz konusu Drogba'ysa yaşına takılmayacaksın.

Yanlız fotolar da dikkat ettim Sneijder saç ektirmiş.Halbuki oda bizim gibi keldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt