Erkan Eryürek
Parçalı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
orginali verbi bakiyim
kardes bu fake olani bi acip baksana allah askina ya?
orginali verbi bakiyim
kardes bu fake olani bi acip baksana allah askina ya?
çift forvet oynayacaksak kalsın tabi ama bence oynamayalım artık
drogbaKolo toure ve taiwo ikilisini mi istersiniz ?
Yoksa drogba gibi birisini mi ?
Hangi mevkilere adam lazım önce bi ona bakmak lazım ..
Abi İstanbul'a geri dönüyorum sanırsam. Asya tarafında önerdiğin semt nedir ev için ?
Irmak Kazuk @IrmakKazuk
Drogba Dedikodusu*** -Drogba Gs'ye Menajerler Aracılığı ile Önerilmiş. -İlk Temaslar Olumlu Gibiymiş -Yaşı 34 ancak adamın adı Drogba)
gell mavi filim gelllll![]()
Yalniz 95 m gelir dediklerine gore CL gelirinin ne kadar onemli oldugu asikar.
Herhalde min. 25'i CL geliri bunun.
Ligde cok dikkatli olmaliyiz.
ayça_22
drogba hayırlı olsun.

kim bu yavruayça_22
drogba hayırlı olsun.
birde Twentede douglas diye birezilyalı bir defans var inanılmaz biri şuan peşinde alman takımları inanın bu dougles gelse mütiş olur
Acıbadem, Bostancı,Ataşehir
ayça_22
drogba hayırlı olsun.

Cam de açsın
Maçına göre oynatırsın işte ne güzel, dünya üzerinde kaç tane kaçırdığı adamı yakalayabilen stoper var? O dediğin Toure'de bile yok. Adamın kariyerine bakıp önyargılı yaklaşıyorsunuz şu anda tamamen.
Unutmadan haksızlık yapmayayım semihe, şuan gayet güzel devam ediyor, ama mesele bundan sonrası önünde potansiyeli var, kendini geliştirirse dünyanın sayılı stoperlerinden olur. Ama yok nere gitse benden iyisi yok her türlü beni oynatırlar derse sonu Hakan Balta olurDeğilse Hakan da fena değildi zamanında...
Eee sonra, klübünü batırıp feda ettiren dilenci pozisyonuna getiren başkan, gemisi batıyoken gemiden kaçar. Normalde o kaptanı yargılarlar senin komutandaki geminin batma sebebi nedir diye? Ama yooook bizde ödül verirler. TFF'nin başına getirirler. Kim getirdi siyaset. Şimdi diyecekler bana siyaset yapma. Ya tffnin başındaki adamı siyaset getiriyosa, tffdeki şike dosyasını eziklere ceza vermemek için kapattırıyorsa. Şimdi ben mi siyasete giriyorum? Siyaset mi spora?
Eee sonra, o adam belgelenmiş şikeyi, sahaya yansımamıştır die (hangi aletiyle ölçtüyse artık) bir terim icat edip şikenin üstünü örter.
Eee sonra, Türkiye'deki oyuncu profillerine bakmaz yabancıyı daha da kısıtlar. Kim bu başkan? Klubünü yabancı çöplüğüne çevirmiş 11-12 yabacıyla oynayan sayın Demirören...
Ya bu ülkede çıldırmamak için gerçekten çelik gibi sabra ihtiyaç var. 2 dakika mantıklı düşünmeye bile gelmiyor insan geriliyor.
herkes yavaş yavaş yola geliyor. ırmak 2 saat önce öyle bişey yok diyordu![]()