Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yürü oktay. drogba bitmişşşşşşşşşşşşş :D

Haklısın, bizim savunmadaki problemimiz bireyselden çok takım savunmasına dayalı. Hakan ve Melo'nun formsuzluğu, Necati'nin yokluğu takımı etkiledi. Ancak benim asıl demek istediğim herkesin tek forvete dönmemizi beklediği bir dönemde birden Drogba mevzusu patlak verdi. Haliyle herkesin aklı karıştı. 4-3-1-2 en olası diziliş gibi duruyor şimdilik. Bakalım Terim yabancı sınırlamasından nasıl sıyrılacak, kesik yiyen Riera mı Melo mu olacak.

Valla Fatih hoca 4-4-2 ye devam edersede sasırmam sola sneijderi atar belki duruma göre yada sneijder--Selcuk göbegi yapar belli olmaz vardır onun kafasında bişeyler ama en mantıklısı tabiki 4-3-1-2 amrabat falan gelirse ama heleki drogba transferi olursa banko 4-3-3 oynarız

4-3-1-2'de sol bek Hakan olduktan sonra stopere Pique'yi de getirsen yine soru işareti...

o bölgeye de bir çözüm bulmamız lazım.

baros ujfa elmander riera melo muslera dany eboue amrabat sneijder bu siyahlar gidecek kaldı 5 yabancı toure ile drogba gelirse olur 7 yabancı bunların 6 sı oynar olay biter ne sızlanıyorsunuz bee drogba geliyor boru mu

Nihatın yoruma gel.. :sad007:

Elmander çok iyi bir topcu ama çok ağır yani sakatlandığı zaman çabuk dönen bir topçu değil :DAS:D:D:ASD:SD

Bu nasıl yorum lan :DFDDD

Ben kadro kuramıyorum ya sığdıramıyorum oyuncuları derde bak ne tatlı bir dert :) Toure tamam da Drogba yı koyduğumuzda sığdıramadım :)

Nihatın yoruma gel.. :sad007:

Elmander çok iyi bir topcu ama çok ağır .sakatlandığı zaman çabuk dönen bir topçu değil :DAS:D:D:ASD:SD

Bu nasıl yorum lan :DFDDD

Kibar olarak kötü verim vermiyor demek istiyor :trollface:

olm eboue drogba kolo bunlar birlik olup yaya toure yi kandıramamış mı :D

yuh nihat dany yi ön liböraya aldı melonun yerine :D

Kola Toure, Uzjaluzi

Nihat Doğan salağı tv8 de dany 'nin yerine selçuğu koy meloyu kes dior :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt