Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sinan Engin: "Galatasaray Toure ve Drogba'yı da alırsa ligde haksız rekabet olur."

Ligde böyle oynayacagiz cok büyük ihtimalle. CL´de Riera, Dany tercihi de olabilir Semih yerine. Imparator´a kalmis :)

628820_Galatasaray_SK.jpg

Bu nasıl tatlı bir kadrodur ya :ayatollah:

Beyler timsaha düşmeyelim. Bence gelmeyecek bu 2 adamda :trollface:

Yalnız Drogba'da gelse Toure'de gelse (Cirogbayı çokta severim ama)

Adamım benim Sneijdeer :ayatollah: ne nöbet tuttuk be onun için en ufak şeyde mutlu olduk en ufak olumsuzlukta yattı dedik hey gidi :asd:

bunu söylemeden geçemeyeceğim resmen milletle birbirlerini pohpohlama adına herşey mubah görülüyor,güya altunterim vermiş drogba haberini ilk herkeste tbrk ediyor kendisini oda utandaman sıkılmadan kabul ediyor tbrkleri.kimse drogba nın d sinden bahsetmezken işl şeref aydın sölemişti,hatta sonra yöneticilerin uçakta anlaşma falan yapmak için yolaçıktıklarını yazdı,sonra belki6 saat sonra altunterim reklamını yapmakla meşkul olduğu sitesinde yazdı,sonra da herkes sanki ilk o yapmış gibi haberi tbrk etme faslına başladı oda utanmadan kabul ediyor bunları.valla ne altunterim i tanırım ne şeref aydın ı,ama altunterim i tanımadığıma sevindim şeref aydın ı tanıyamadığıma üzüldüm bu olanlardan sonra.yani ilk kimin veridği falan hiç önemli değil ama hiç bir emek sarfetmeden sanki birileriyle görüşüpte bilmem kimlerden haber almış gibi kasvetli kasvetli başkasının haberini kendi haberiymiş gibi kullanıp bundan kendine pay çaıkarmaya çalışmak ve arkadaşları olan gazetecilerden de sırf sitesine kullanıcı çekebilmek için türlü oyunlar oynamak gazetecilikse kalsın kardeşim.kusura bakmayın yani o kadar kzıdım ki yazmadan demedim,şimdiden kusura bakmayın.

FIFA'13 de cogu zaman City alirim.

Lescott u disariya, Kolo Toure yi stopere koyup oynarim herzaman... cogu kiside'de bunu gördüm :)

Muslera

Dany

Eboue

Melo

Sneijder

Ujfalusi

Baros

Riera

Toure

Drogba

Amrabat

11 yabanci eder hakkimiz 6+2

Devre arasi Ujfalusi ve Baros gider kalan 9 nasil olacak bu is ?

ujfu baros oynamıyor dany trubune amrabat riera yedege bak geriye 6 kaldı onlarda sahaya hatta bazen melo yedege yekta riera oyuna da yapabılırsın yani gelsinlerde o kolay bence

fildişi istanbul şubesi oluruz gelirse reyizler:trollface:

G.Saray, Sneijder’in ardından Fildişi Sahilli iki yıldızla da anlaştı.

YALIMCAN SARPYEL / VATAN SPOR / ÖZEL HABER

Sinan Kalpakçıoğlu ve Bülent Tulun, dün Fildişi’nin Tunus’la oynadığı maç sonrası iki oyuncu ile buluştu. Toplantıda Eboue de vardı. 1.5’ar yıllık kontrat imzalanacak, Drogba 10, Toure 7.5 milyon ’ya gelecek.

.SARAYLILAR Wesley Sneijder transferinin heyecanını hâlâ yaşarken, yönetim iki dünya yıldızı ile daha el sıkıştı. Sarı-kırmızılılar Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba ve stoper Kolo Toure ile dün her konuda anlaşmaya vardı. Bu transfer için Sinan Kalpakçıoğlu ve Bülent Tulun, Afrika Uluslar Kupası’nın oynandığı Güney Afrika’ya gittiler. Dün, Fildişi Sahili Milli Takımı’nın Tunus ile oynadığı maç sonrasında Drogba ve Toure ile biraraya geldiler. Toplantıda iki futbolcunun da yakın arkadaşı olan, uzun süredir onlara Türkiye, İstanbul ve G.Saray hakkında bilgi verip takıma getirmek için yoğun çaba sarfeden sarı-kırmızılıların sağ beki Emmanuel Eboue de vardı.

YARIN AÇIKLANACAK

YAPILAN bu zirveden anlaşma çıktı. İki yıldızla da 1.5 yıllık sözleşme yapılacak. Geçen yıl Chelsea’de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadıktan sonra Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Drogba yıllık 10 milyon Euro’ya anlaşmıştı. Ama parasını alamayan 34 yaşındaki golcü serbest kaldı. Bu nedenle kendisi için bonservis ödenmeyecek. 34 yaşındaki golcü sarı-kırmızılılardan 1.5 yılda 7.5 milyon Euro ücret alacak. Ayrıca 2.5 milyon Euro da imza parası var. Yani toplam maliyeti 10 milyon Euro.

FATİH Terim’in özel olarak yönetimden istediği savunma oyuncusu Kolo Toure’nin de 1.5 yıllık maliyeti 7.5 milyon Euro... 31 yaşındaki futbolcunun Manchester City ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecekti. G.Saray bonservisine 3 milyon Euro ödeyecek. Toplamda kendisinin alacağı ücret ise 4.5 milyon Euro... Fatih Terim, Toure’yi savunmanın her bölgesinde kullanabileceği için kadroda görmek istiyordu.

G.SARAY yönetimi bu transferi dün açıklamadı. Çünkü bugün oynanacak olan kritik Beşiktaş derbisi beklendi. Sarı-kırmızılıların bu iki yıldızla yaptığı anlaşmaları yarın borsaya bildirmesi bekleniyor.

2004 yılında Chelsea Drogba’nın bonservisi için Marsilya’ya 37 milyon Euro ödemişti.

ADA’DA RAKİPTİLER

Drogba ve Toure Fildişi Sahili Milli Takımı’nın başarısı için ter döküyorlar. Ancak Drogba Chelsea’de oynarken, Toure bir dönem Arsenal bir dönem de Manchester City formasıyla onu durdurmaya çalıştı.

31 yaşındaki Kolo Toure, ülkesi Fildişi Sahilleri’nin formasını 106 kere terletirken, 6 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Afferim işte bu

Muslera

Dany

Eboue

Melo

Sneijder

Ujfalusi

Baros

Riera

Toure

Drogba

Amrabat

11 yabanci eder hakkimiz 6+2

Devre arasi Ujfalusi ve Baros gider kalan 9 nasil olacak bu is ?

Bu sene 6 + sınırsız , seneye elmander ve muslera satılır onur alınır ujfa , baros bırakılır , melo yerine de g.inleri koyarsan

Eboue

Dany

Toure

Riera

Amrabat

Sneijder

Drogba

(sol bek gelir)

Toplam 8 yabancı yapar seneye 6+2 kuralı var tam olur böylece.

Şu şekilde de olabilir ama Terim'in bunu ilk 11 olarak değilde maçın gidişatına göre yapacağı diziliş olur diye düşünüyorum.

628834_Galatasaray_SK.jpg

şu beşiktaş fener trabzonun drogba ve kolou toureyi alacagımız duyunca alsınlar alsınlar batarlar negüzel demelerine bitiyorum arkadaş:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt