Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler size bir soru soruyorum;;;

Sneijder: PORTAKAL

Drogba: ÇİLEK

Toure: ??????

Patl%C4%B1can.jpg

Muslera

Eboue semih toure adriano

Boateng inler selcuk

Sneijder

Burak drogba cl kadrosu.

Sinan engin: haksiz rekabet kardesim frderasyon buna önlem almali :asd:

Beyler Muslera'yı dilinize doladınız he.Ne gitmesi arkadaşlar? Cech Chelsea'den ayrılıyor mu? Yada Casillas Madrid'ten ayrılıyor mu? Kaç senedir böyle bir kaleci arıyorduk sizde gönderme peşindesiniz.Hastamısınız nesiniz anlamıyorum ki? Herşey istikrardan gelir.Taffarel 4 sene oynadı bizde yahu,öyle başarı geldi.Boş boş şeyler yazmayında adamın keyfini kaçırmayın.

Transfer Nöbeti

A.Selam Mahir abi

Birçok kanal ve yazılı medya Toure ve Drogba ile kesin olarak anlaştığımızı yarın maçtan sonra yada en geç P.tesi açıklanacağını söyledi. Bizde sakin sakin bekliyoruz işte:)

Valla agzinizdan bal damliyor :)

Bizim Baskan cilgin cikti :D

Re: Transfer Nöbeti

Yalnız güzel dedik ama özellikle saha kenarlarında yer yer kel kısımlar var o kısımlarda yapay güneş ışığı ile 1-2 haftaya kadar düzeltilir sanırım.

Yarın Sneijder oynamalı diye düşünüyorum.

Alper ben bu yeni üyelere kuş denmesini pek sevmiyorum. Benden sana nazicane bir tavsiye belli bir yoruma gelene kadar hep olumlu şeyler yaz:)

Hocam Sneijder'den sonra biraz şizofrene bağladık. Anlayışlı karşılayın :) Rüya gibi. BAM'dan SMS'e..

Beyler Muslera'yı dilinize doladınız he.Ne gitmesi arkadaşlar? Cech City'den ayrılıyor mu? Yada Casillas Madrid'ten ayrılıyor mu? Kaç senedir böyle bir kaleci arıyorduk sizde gönderme peşindesiniz.Hastamısınız nesiniz anlamıyorum ki? Herşey istikrardan gelir.Taffarel 4 sene oynadı bizde yahu,öyle başarı geldi.Boş boş şeyler yazmayında adamın keyfini kaçırmayın.

gitmesini bizde tabii ki istemiyoruz fakat muslera her bulduğu fırsatında ingilterede oynamak istediğini belirtiyor.Bence iyi bir teklif gelir ve alternatifini bulurlarsa (her 2 tarafıda tatmin edicek bir teklif) gönderirler.

İlkayı alacaksan 15-20 arası bonservisi gözden çıkarmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt