Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Semih'in olmadığı kadroları görünce keşke transfer yasağı gelse diyorum.

Dany benim gözümde Semih'in önündedir, herkezin kendi görüşü tabi senin görüşünede saygı duyarım ama Toure-Dany daha atletik ve süratli ikili hücumcu bir kadro yaptığımdan bu ikili daha mantıklı, savunma ağırlıklı maçlarda Semih daha basit ve statik oyunda daha iyi olduğundan tercih edilebilir.

Bunlar farkli dizilisler sadece, oyun anlayisi degismez. Zaten oyun icinde bu tip degisiklikler olacaktir.

Hamit kanat oynayabiliyor, Burak Oynayabiliyor, Sneijder oynayabiliyor, Drogba da oynayabiliyor.

Dolayisiyla kanatlar bos kalmayacaktir mac esnasinda.

Bakalım İnşallah hayırlısıyla bu sezonu Lig Şampiyonluğu ve (Drogba ve Kolo Toure transferi ile) Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'yi ve ardından Malaga-Porto eşleşmesinin galibini eleyip Yarı Final'de elenerek tamamlayalım da gerisi sezon sonu kolay :)

CL kadromuz;

----------------------------------Muslera----------------------------------

Eboue----------------Toure---------------Dany------------------Riera

-----------------------------------Melo-------------------------------------

-----------------------Hamit---------------Selçuk------------------------

---------------------------------Sneijder----------------------------------

-----------------------Burak---------------Drogba-----------------------

yada

----------------------------------Muslera----------------------------------

Eboue----------------Toure---------------Dany------------------Riera

-----------------------Selçuk---------------Melo-------------------------

-------------Burak-------------Sneijder------------Amrabat-----------

---------------------------------Drogba-----------------------------------

Semih'i kadro da göremedim. Bastım eksiyi(-).

Dany benim gözümde Semih'in önündedir, herkezin kendi görüşü tabi senin görüşünede saygı duyarım ama Toure-Dany daha atletik ve süratli ikili hücumcu bir kadro yaptığımdan bu ikili daha mantıklı, savunma ağırlıklı maçlarda Semih daha basit ve statik oyunda daha iyi olduğundan tercih edilebilir.

Normal sartlarda öyle. Bende öyle düsünüyorum. Dany daha iyi stoper su anda.

Ama Terim Semih´i oynatacaktir, özellikle ligde. CL´de Imparator´a kalmis.

Bazen basari icin Türklerin ruhu ve inancinin da gerekli oldugunu düsünüyorum cünkü.

Full yabanci kadrolara alisik degilim. Ama yeterki alternatifimiz bol olsun.

Imparatorun sorunu :) Bizi ilgilendirmez :)

Ynt: Transfer Nöbeti

Semihsiz kadro olamaz bence.kendini gelistirmek icin herseyi yapiyor.yanlisi da yok.efendi efendi topunu oynuyor calisiyor gelisimi de iyi.7 sene oynar aslan parcasi

Bakalım İnşallah hayırlısıyla bu sezonu Lig Şampiyonluğu ve (Drogba ve Kolo Toure transferi ile) Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'yi ve ardından Malaga-Porto eşleşmesinin galibini eleyip Yarı Final'de elenerek tamamlayalım da gerisi sezon sonu kolay :)

Malaga Porto eslesmesi dogru degil Meliksah. Bazilari öyle düsünüyor ama daha belli degil.

Yeniden kura cekilecek. Herkes cikabilir. Ama Barcelona disinda umrumda degil rakip.

Drogba ve Toure´yi alalim, takim oldugumuz sürece Real Madrid´e de meydan okuruz. Korkmuyorum

Drogba'dan önce adam akıllı bir sol bel alınsa daha iyi olmaz mı? Hem Fatih Terim'de sol bek istiyor. Riera'yı da kanada çekeriz. Riera malum bu sene döktürüyor..

Semih'i kadro da göremedim. Bastım eksiyi(-).

Toure gelirse ilk CL maçında bunu hatırlat üstad bakalım hoca nasıl başlaycak ? Hücumu düşünen bir takımın arkada boşluk verdiğinden Dany bence bir adım önde, topla da Semih'ten daha iyi Semih'in bana göre Dany'den tek artısı hava topu ve basit oynamaya çalışması, Dany diğer bütün alanlarda Semih'in önündedir benim gözümde, Dany önemli bir klüpten gelse son 2-3 ay performansıyla adamı şuan TSL'nin en iyi stoperi ilan etmiştik, en kötü oynadığımız maçlarda bile adam takımın en iyisi, sene başındaki 1-2 bireysel top kaptırma hatası dışında bence açık ara en iyi stoperimz.

Hesap,kitap yapacak kadar Galatasaray düşkünü iseniz gidin Store'lardan lisanslı ürün alın.Belki konusu değil ama genel olarak söylüyorum bunu.

Malaga Porto eslesmesi dogru degil Meliksah. Bazilari öyle düsünüyor ama daha belli degil.

Yeniden kura cekilecek. Herkes cikabilir. Ama Barcelona disinda umrumda degil rakip.

Drogba ve Toure´yi alalim, takim oldugumuz sürece Real Madrid´e de meydan okuruz. Korkmuyorum

Onu zaten biliyorum , fakat nedense benim içimden hep Malaga - Porto'nun galibi gelecek gibi geliyor. :) İlk kuranın çekildiği günden beri.

Drogba'dan önce adam akıllı bir sol bel alınsa daha iyi olmaz mı? Hem Fatih Terim'de sol bek istiyor. Riera'yı da kanada çekeriz. Riera malum bu sene döktürüyor..

Sabunma yönünde ise dökülüyor Riera :) Hakanin savunmasi daha iyi. Hakan savunma yönü oynasin sadece en iyisi. bu sezonu öyle idare ederiz. drogba ilac olur cünkü önde topu tuta bilen bir forvetimiz yok malesef. amrabat a kiziyor millet ama hucumda topu tutmasini bilmeyen oyuncularimiz olmadigi icin o yapiordu bu görevi cogu kez. drogba gelsin savunmaya teniis topu gibi gelmez toplar geri. hazirliksiz yakanmazlar cogu macda oldugu gibi.

Mehmet Demirkol ; Bu arada ben Sneijder'i ilk 11'de bekliyorum ya böyle bir his geldi bana.

:asd:

Kadro manyağı arkadaşlarım.Muslera,Selçuk,Eboue,Sneijder,Semih yazın sonra kadro kurun.Şuanda iskelet bu.Drogba ve Kolo gelirse kemik kadro bunlar olur.Sonrasına kimi isterseniz yazın.(Sabri hariç)

Sa, hayırlı nöbetler..

Sabunma yönünde ise dökülüyor Riera :) Hakanin savunmasi daha iyi. Hakan savunma yönü oynasin sadece en iyisi. bu sezonu öyle idare ederiz. drogba ilac olur cünkü önde topu tuta bilen bir forvetimiz yok malesef. amrabat a kiziyor millet ama hucumda topu tutmasini bilmeyen oyuncularimiz olmadigi icin o yapiordu bu görevi cogu kez. drogba gelsin savunmaya teniis topu gibi gelmez toplar geri. hazirliksiz yakanmazlar cogu macda oldugu gibi.

Aynen katılıyorum fakat Drogba ve Sneijder'in gelişi ile Amrabat bence formayı unutsun :D

Savunma yönü olarak Hakan daha iyi tek yönlü oynasın hiç bir şekilde iler çıkış ofansa yardım beklemiyoruz , sadece defansif yönünü adam akıllı oyna açık verme denilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt