Cevap: Transfer Nöbeti
oha spiker coşuyor
oha spiker coşuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih'in olmadığı kadroları görünce keşke transfer yasağı gelse diyorum.
Bunlar farkli dizilisler sadece, oyun anlayisi degismez. Zaten oyun icinde bu tip degisiklikler olacaktir.
Hamit kanat oynayabiliyor, Burak Oynayabiliyor, Sneijder oynayabiliyor, Drogba da oynayabiliyor.
Dolayisiyla kanatlar bos kalmayacaktir mac esnasinda.
CL kadromuz;
----------------------------------Muslera----------------------------------
Eboue----------------Toure---------------Dany------------------Riera
-----------------------------------Melo-------------------------------------
-----------------------Hamit---------------Selçuk------------------------
---------------------------------Sneijder----------------------------------
-----------------------Burak---------------Drogba-----------------------
yada
----------------------------------Muslera----------------------------------
Eboue----------------Toure---------------Dany------------------Riera
-----------------------Selçuk---------------Melo-------------------------
-------------Burak-------------Sneijder------------Amrabat-----------
---------------------------------Drogba-----------------------------------
Dany benim gözümde Semih'in önündedir, herkezin kendi görüşü tabi senin görüşünede saygı duyarım ama Toure-Dany daha atletik ve süratli ikili hücumcu bir kadro yaptığımdan bu ikili daha mantıklı, savunma ağırlıklı maçlarda Semih daha basit ve statik oyunda daha iyi olduğundan tercih edilebilir.
Bakalım İnşallah hayırlısıyla bu sezonu Lig Şampiyonluğu ve (Drogba ve Kolo Toure transferi ile) Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'yi ve ardından Malaga-Porto eşleşmesinin galibini eleyip Yarı Final'de elenerek tamamlayalım da gerisi sezon sonu kolay![]()
Semih'i kadro da göremedim. Bastım eksiyi(-).
Hesap,kitap yapacak kadar Galatasaray düşkünü iseniz gidin Store'lardan lisanslı ürün alın.Belki konusu değil,gene olarak söylüyorum bunu.
Malaga Porto eslesmesi dogru degil Meliksah. Bazilari öyle düsünüyor ama daha belli degil.
Yeniden kura cekilecek. Herkes cikabilir. Ama Barcelona disinda umrumda degil rakip.
Drogba ve Toure´yi alalim, takim oldugumuz sürece Real Madrid´e de meydan okuruz. Korkmuyorum
Drogba'dan önce adam akıllı bir sol bel alınsa daha iyi olmaz mı? Hem Fatih Terim'de sol bek istiyor. Riera'yı da kanada çekeriz. Riera malum bu sene döktürüyor..

Sabunma yönünde ise dökülüyor RieraHakanin savunmasi daha iyi. Hakan savunma yönü oynasin sadece en iyisi. bu sezonu öyle idare ederiz. drogba ilac olur cünkü önde topu tuta bilen bir forvetimiz yok malesef. amrabat a kiziyor millet ama hucumda topu tutmasini bilmeyen oyuncularimiz olmadigi icin o yapiordu bu görevi cogu kez. drogba gelsin savunmaya teniis topu gibi gelmez toplar geri. hazirliksiz yakanmazlar cogu macda oldugu gibi.
Mehmet Demirkol ; Bu arada ben Sneijder'i ilk 11'de bekliyorum ya böyle bir his geldi bana.
![]()