Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

...............muslera...........

hamit..semih..dany..hakan

..aydın..selçuk..melo..riera..

...........elmander..burak.....

Sneijder ne kadar şanslı böyle bir eşi olduğu icin . Resmen kadın eşiyle birlikte yaşıyor onun mesleğini Galatasaray fanatiği oldu 2 günde. Sonucta gelmek istemeyebilirdi bile türkiye'ye. Helal olsun

İyi ya işte ben ne zaman olumsuz konuşsam olumlu sonuçlar alıyoruz..:lol:

Ünal Aysal'ın acaba yarım kalan işi tamamlama amacı mı var?

Drogba konusunu buna benzetiyorum..

İçinde ukde olmuş olabilir ve bu transferi de Sneijder transferi gibi ne pahasına olursa olsun bitirmek isteyebilir..

Ki Drogba transferi çok daha makul olacak bonservis yok..

Ynt: Transfer Nöbeti

Hala kanat yok takimda.bence tabi

Sneijder forması yada herhangi bir ürün almayan kaldı mı arkadaşlar bu transferden sonra ? Bu konu cok önemli lütfen özen gösterelim. Unutmayınki kulüp bizim paralarımızla dönüyor ve Galatasaray kadar bizi mutlu eden fazla da birşey yok. Paramızı onun için harcamayıp ne için harcayacağız ki başka . Beşiktaş örneğini görün ve desteğinizi esirgemeyin lütfen , ekonomik olarak güclü olmalıyız.

Ünal Aysal'ın acaba yarım kalan işi tamamlama amacı mı var?

Drogba konusunu buna benzetiyorum..

İçinde ukde olmuş olabilir ve bu transferi de Sneijder transferi gibi ne pahasına olursa olsun bitirmek isteyebilir..

Ki Drogba transferi çok daha makul olacak bonservis yok..

Keşke Shaqiri de ukte kalsa da sezon sonu alsak. :sad007:

Sneijder ne kadar şanslı böyle bir eşi olduğu icin . Resmen kadın eşiyle birlikte yaşıyor onun mesleğini Galatasaray fanatiği oldu 2 günde. Sonucta gelmek istemeyebilirdi bile türkiye'ye. Helal olsun

Sneijder de en az onun kadar fedakar. Wesley dinini bile değiştirmiş eşi için :ayatollah:

[video=youtube;9iA8b5SxNJ4]https://www.youtube.com/watch?v=9iA8b5SxNJ4[/video]

21nih6x.jpg

güzel..

Yabancı sınırlaması seneye mi düşürülüyor ?

Şu kadroya bu kadar yakın olmamız bir rüya gibi resmen :) Hamit'in tam mevkisine geçmesi çok güzel, Toure orada ihtiyacımız olan beyin, Drogba hücumda top tutamama eksikliğimizi kapatacak. Gerçekten inanılmaz bir kadro. Abartıyorum biraz bu kadro form tutsun, birbirine alışsın Barcelona hariç hiçbir takımdan korkmam

beyler tehlikenin farkındamısınız bu akşam kanatsız çıkıyoruz yine emre çolak ve hamit ayrıca sağ bekte sabri tehlikesi mevcut :o işimiz zor tek tesellim derbileri ciddiye almamız

[video=youtube;qCqAIB3k4oQ]https://www.youtube.com/watch?v=qCqAIB3k4oQ[/video]

Hakan Balta'yı kadroya yazmayın arkadaşlar gerekirse Melo'yu kesin ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt