Kalender Cengiz
Berlin Panteri
Cevap: Transfer Nöbeti
4-2
Totemim var bakmıyorum maçaSkor ?
4-2
Totemim var bakmıyorum maçaSkor ?
yalnız drogra ve yabancı defans gelirse baros ve ujfa gitse bile 10 yabancı ediyor melo ----gökhan inler değişimi şart olur ki yaz nöbeti hazır şimdiden ...
Kim gelirse gelsin Shalke eleyecek.Bu işler transferle olmaz.
Erhan Telli @tellierhan
İnternet gazeteciliği falan değil sebep bence... Sebep, kendini gazeteci sanan bazılarının, Twitter'ın büyüsüne kapılıp kompleks yapmaları !
ooowwww erhan telli baya bozulmus anlasilan drogba haberlerini acikladilar diye ,neden gazetenize yazmiyorsunuz net yazmaktan diyor![]()
o sol bek ve o sol stopere karşı farfan akar gider![]()
niye ? sneijder önlerinde burak drogba oynayabilir
Erhan Telli @tellierhan
İnternet gazeteciliği falan değil sebep bence... Sebep, kendini gazeteci sanan bazılarının, Twitter'ın büyüsüne kapılıp kompleks yapmaları !
ooowwww erhan telli baya bozulmus anlasilan drogba haberlerini acikladilar diye ,neden gazetenize yazmiyorsunuz net yazmaktan diyor![]()
Erhan Telli @tellierhan
niye ? sneijder önlerinde burak drogba oynayabilir
Ne kadar doğru bilmiyorum. %99 doğru deniliyor. Bugün de yazdı gerçi. Drogba! Çin'den bir arkadaşımla konuştum. Drogba bitmiş, bitmiş evet bitmişben bugün bir haber aldim...
Hadiiiiiii :SS:
Baklava ortasaha oynamayız bu devirde baklava mı kaldı
imparatora diyecek lafım yok haddimde değil öl dese ölürüz fakat ujfayıda sağ bek niyetine almış sonradan stopere çekmişti ilk başta düşünmüyordu fatih hoca stoperde umarım stoper transferinde net atış yaparız bu sefer şans yanımızda olmayabilir
Yerinde olmak istemezdim az çnce çok rahat pozisyonu harcadı Barça![]()
bu ne ya duymustum ama izlememiştim efsane buNe kadar doğru bilmiyorum. %99 doğru deniliyor. Bugün de yazdı gerçi. Drogba! Çin'den bir arkadaşımla konuştum. Drogba bitmiş, bitmiş evet bitmişEto Bitmiş (educatedear) - YouTube Karnıma ağrılar girdi
![]()