GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 77

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
77/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şaka maka bizimkiler fırsat bu fırsat deyip şampiyonlar liginde finale göz diktiler.

Ah ulan Sabri... Çok hızlısın, pres yapıyorsun, mücadeleden kaçmıyorsun ama top ayağındayken aptallaşıyorsun... Ne şut, ne pas, ne orta... Anlamadım ki seni ben...

Drogba 34 yaşında ya. Gelirse yarım sezon gelsin duruma göre 1 sezon da uzatırız kontratı. Herif ayı gibi tamam da 34 yaşında yav kaç yıl daha oynayacak herif

Kisa vadeli Drogba transferini anlayabiliyorum aslinda. Sonucta bir firsat cikmistir önümüze, yönetim de degerlendiriyordur.

Baktigimizda, forvetlerin cok da yeterli oldugunu düsünmüyorduk. Bi form düsüklügü var.

CL´deki durumu da kücümsememek lazim. Schalke´yi elersek, üstüne de kurada yine sans yanimizda olursa, bi bakmissin yari finaldeyiz.

Olmayacak birsey degil ki. Ve Sneijder, Drogba´li kadroyla bu mümkün. Böyle bakmak lazim olaya.

Zaten kısa süreli bir kontrat önerilecekmiş büyük ihtimalle 6 ay + 1 yıl opsiyon gibi bir şey.

Ama Drogba bu, 37-38 olsa gene oynar. Seedorf, Giggs, Scholes nasıl oynuyor? Oynamak isteyen adam oynar ki fizik olarak Drogba bunların hepsinden üstün.

Sneijder ve Drogba'nın aynı takımda olmasını aklım almıyor benim. Chelsea misin, United mısın o nasıl hücum hattı.

drogbaya gerek yok.. sneijder yeter.. sneijderin sayesinde takım daha az gol yiyecek.. biz neden çok gol yedik.. rakip oyunu kilitlediğinde kilidi açacak oyuncumuz olmadığından, çok bastırmamıza rağmen golü bulamıyorduk.. ani bir kontrada bir gol de yiyince takım moralman çöküyordu.. şimdi kilidi açacak adamımız var.. kilit açıldıktan sonra burak, elmander son vuruşlarda daha az stres yaşar..

Zaten kısa süreli bir kontrat önerilecekmiş büyük ihtimalle 6 ay + 1 yıl opsiyon gibi bir şey.

Ama Drogba bu, 37-38 olsa gene oynar. Seedorf, Giggs, Scholes nasıl oynuyor? Oynamak isteyen adam oynar ki fizik olarak Drogba bunların hepsinden üstün.

Sneijder ve Drogba'nın aynı takımda olmasını aklım almıyor benim. Chelsea misin, United mısın o nasıl hücum hattı.

Şeref aydın 1.5 yıl dedi hocam. ne kadar doğru bilemem..

Drogba hala tank gibi beyler. Ayrica ekstra gollerinin adami Drogba. Özellikle Türkiye´de onu durduracak stoper tanimiyorum

[video=youtube;P1K35vjboXw]https://www.youtube.com/watch?v=P1K35vjboXw[/video]

Ben Burak'ı çok severim. Trabzon'dayken de severdim. Umut da o maliyetle bu kadar canla başla oynayan bulamazsın. Onlara sevgimiz bir kenara ikisinin de ortak eksikleri var maalesef. Bunların başında da geriden gelen pasları kontrol etmek ve sıkışan anlarda topa basıp takımın ileri yığılmasına yardımcı olmak var.

Drogba bu iki işi de dünyada en iyi yapan adamlardan biri. Hele Granqvist deniyor ya, o adamın enfes uzun pasları var diye biliyorum. Bizim ceza alanından salla ileri Drogba gene çat diye kontrol eder onu. Mükemmel olur yani.

bence drogbayı almak yanlış olur. çünkü en fazla 1-1,5 yıl oynar. ama burak, elmander ve umutu bitirirsin o zaman. gelirse sneijder, drogba oynayacağı için bu 3 forvet süre alamaz. türkiye eskiden futbolu bırakmadan önce son duraktı, şimdi katar ve çin'den önce son durak, bu ligin geliştiğini gösterir. eskiden 30 üstü yıldızlar gelirdi, şimdi 28'de gelmeye başladı.

stoper konusunda gecede yazdım.

1-iyi oyunculara teklif götürüldü. maliyeti yüzünden vazgeçildi. vermek istemeyenlerde olabilir. misal alex-ömer toprak. bu admaların takımı hedefleri olan durumda zaten. yani kimse drogba var diye almayayım demiyor.

2-k.toure ve granvigst 2 seçenek var. bunlar kötümü değil. istenilen tarzdamı hayır. sırıtmazlar ama öyle..

sol bek

1-herkes diyorki sol bek alalım. carlinhos teklif yaptık olmadı dendi, seno sonu bakarzı dedi başkan. başka sol bek geliyormu aklınıza. belki 1-2 için daha yoklanmıştır ama onlardanda olumsuz yanıt alınmıştır.

drogba

1-herkes öyle bir konuşuyorki olumsuz bakanlar diğer mevkiler önemli diyenler. stoper alıncak zaten. daha iyisi olmadı demekki, ara transfer dönemindeyiz. iyi oyuncuyu takımı bırakmaz-bıraksa bile fiyat acayip şişirilir. semihi satarmısınız?sattık diyelim kaç pare çekersiniz? böyle bişey bu.

2-drogba gelecek diye stoper veya solbekten vazgeçilmedi bunu anlayın artık. bi yerler olmadı, böyle bir fırsat var. teklifi yaptık bekliyoruz artık. drogba geliyor diye sol bek ve iyi stoper almıyoruz demeyin. drogba gelmesede alacağımız stoper aşağı yukarı yine aynıydı. sol bekte yoktu.

defans sağlam adamlar gelsin, daha iyi toparlayıcı oyuncular alınsın istenmesi normal.

mevcut durumu görerek yorum yapmak lazım.

drogba ayrıca gelmesi için baros gitmesi gerek. 3 tane adam bildirme hakkımız var şpl ye yeni katılan.

TÜRKİYE ligindeki en büyük sorun kapanan takımlara gol atamamak, puan kaybettiğimiz takımlara bakın. gol atamamak sorunu var.

gol yesen bile kanatlardan gelemiyosun-orta sahan kreatifleşemiyor-adam eksiltemiyor. çünkü topu tutan forvetin yok, önüne isteyen adam var.

ayrıca farklı bir yerden bakalım.

şpl ilk maçı burda. drogba-snejder-burak acayip yıpratır. shalkenin defansı bizden çok itede değil. yakaladınmı atacaksın. braa-cluj maçına benzemez. ilk maçı 2 farkla aldın. diğer maça daha sağlam çıkabilirsin. zaten tur atladınmı bu bize bu sene çok bile fazla.

türkiye liginde iyi ofansla puan farkını açtınmı? şampiyonluk.

gelecek sene için o zaman bakarsın sol bek-orta saha-stoper.

melo-ujfa-elmander-riera-amrabat elinden çıkarıyosun.

muslera

eboue

danny

granvist

drogba

snejder

6 yabancı var. 1 türk stoper- sol bek yabancı-orta sahaya yabancı veya yerli biri- 1-2 genç oyuncu. daha ne istiyoruzki

yabancı kontenjanı düşmez.

6 + 2 ab pasoportlu oyuncu + 2 kadro olur= 10

veya mevcut düzen aynı kalır.

Granqvist ismini son günlere kadar hiç duymadım. belki çok iyi çıkar, teknik ekip daha iyi bilir.

ama ben artık standardımızı düşürmeyelim derim

ebou ve toure arsenalde beraber oynadılar yabancılık çekmez.

Bende Granqvist konusunda cok yorum yapamayacagim. Iyi cikma ihtimali de var, fos cikma ihtimali de var bence.

Ama özellikleri olan bir stopermis arastirmalarima göre. Stoperlerimizin skora katkisi sifir. Bu anlamda bir güc olabilir Granqvist

Bende Granqvist konusunda cok yorum yapamayacagim. Iyi cikma ihtimali de var, fos cikma ihtimali de var bence.

Ama özellikleri olan bir stopermis arastirmalarima göre. Stoperlerimizin skora katkisi sifir. Bu anlamda bir güc olabilir Granqvist

zaten ben danny kenara atayım diyeceğini zannetmiyorum hocanın.. hafa toplarında hakimeyeti olsunda yeter.. sene başındaki o yan top hataları azaldı ayrıca. biz basit hatalar ve kontra yiyoruz sorun bu.. bireysel hata her zaman olabilir. önemli olarak takım olarak gidiş-gelişlerde belli düzeyin altına inmemek..

bana şunu söylesin herkes. bu gruptan çıkarsak bu sene iyi iş yapmış oluruz. daha ileri olursa süper demedikmi?

Granqvist ve Drogba gelirse Sneijder kornerlerden bolca asist yapacak gibi gözüküyor.:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt