GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 80

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
80/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba gelirse her şekilde yararlı olur. Adamı sadece golcü olarak düşünmeyin. Chelsea 2004-2012 istatistikleri 341 maç, 157 gol, 71 asist.

Son 4 sezonu ise şöyle:

Chelsea :

2009-2010=>
44 maç 37 gol 12 asist

2010-2011=>
46 maç 13 gol 17 asist

2011-2012=>
35 maç 13 gol 4 asist

Shangai Shenhua

2012-2013=>
11 maç 8 gol 2 asist

Yani bu sezon gelip ikinci devre 18 maç oynarsa 9 gol 4 asisti kafadan yazın. Süper ligdeki takımların hücum etkinliklerine karşın leş defanslarını hesaplayıp 2-3 er adet daha ekleyebilirsiniz.

Bize gelince:

Bizim devre arasına kadar olan en büyük problemimiz tek bir hücum şablonumuzun olmasıydı. Selçuk=>Burak=>Gol.

Bütün maçlarımızı izleyin top Selçuk'a geldiği anda bütün rakipler 2 kişi Selçuk'a 2 kişi Burak'a basarak tek skor üretme şansımızı bitiriyorlardı.

Bunu aşmanın tek yolu olan hücumda top tutabilmeyi ise hem Burak'ın hem Umut'un bu konudaki eksiklikleri nedeniyle başaramadık.

Yalnız her ikisinin de burada kıyasıya eleştirilmesi beni ciddi şekilde şaşırtıyor. Tüm toplar kendisinde toplandığı için Burak'ın sıkı markaj altında kalmasına rağmen 9 gol atması normal karşılanabilir. Ancak bu çocuk CL'de bizi bir üst tura tek başına çıkardı.

Umut'a gelince. İlk devredeki kötü futbola rağmen şu an ligde lidersek bunu sadece ve sadece Umut'un ekstra performansına borçluyuz. Umut ilk devre Galatasaray'ın bilinmeyen "X factor"ü oldu ve Burak'ı savunmaya odaklanmış rakiplerin ezberini bozdu.

Her ikisinin de biraz daha fazla saygıyı hakettiğini düşünüyorum.Peki bu kadro ne yapar? Açıkçası bunun detaylı analizini yapamıyorum çünkü Selçuk-Sneijder-Drogba-Burak isimlerini kadroya yazdığım anda düşünme yetimi kaybedip kontrolsüz şekilde gülmeye başlıyorum. :weqweq:

drogbayı istemeyen arkadaşlar var. sneijderin ara pasında burak karşı karşıya kaçırdığında ve bi çok pozisyonda topu ileride tutamadığında bu dediklerine pişman olacaklar mı acaba?

Transfer Nöbeti

drogbayı istemeyen arkadaşlar var. sneijderin ara pasında burak karşı karşıya kaçırdığında ve bi çok pozisyonda topu ileride tutamadığında bu dediklerine pişman olacaklar mı acaba?

Burak geçen sene attığı 30 küsür golün çoğunu arapaslarla kaleciyle karşıkarşıya kalarak attı, adamın en iyi özelliğini eleştiriyorsun :)

Ama top tutamıyor, orası doğru. Drogba 2 sene önce Ferguson'u o kadar kızdırmıştı ki, adam açıklama yapmıştı "bu sene Drogba çok şanslı, her vurduğu giriyor!" diye.

Fizik kondisyonu yerindeyse Drogba her zaman istenir. Bence 3-4 sene önce pozisyonunda dünyanın en iyisiydi.

drogba gelmez bence spekulatif bi haber gelirsede defansa turk oyuncu alinmali cunku bu kadar yabanciyi oynatamayiz

Ben Hollanda'da olsam Hollanda ligine bakmam. Şu anda CL'de devam eden kaç takımları var? Hollanda'nın en güçlü takımı kurada çıksa seviniriz. İngiltere'nin 5.si çıksa üzülürüz.

bende seyretmiyorum zaten, ama soyle bi gercek varki.. Avrupaya gidip basarili olan futbolcularin cogu Hollandadan gidiyor..

Turkiyede kactane boyle topcu cikardik?

Son ornekler..

Suarez, Van Persie, Huntelaar ve Sneijder gibi topcular.. gecmise baktiginda ise..

tonlarca Hollandali topcu sayarsin top class..

ama Turkiyeden kim var Avrupaya gidipte muthis basarilar yakalamis?

Nihat diyebiliriz.. Hakan Sukur yapamadi.. Emre bana gore Yapamadi..

Arda suanda var elle tutulur..

bide ezik buzuklerden giden Okocha..

Anelkayi felan saymiyorum cunku buraya geldiginde zaten olmustu..

ne drogbası ,kim bu transferi düşünüyorsa ihanet içerisindedir,takım resmen emeklilik önce son voleyi vurayı mantığımdaki oyuncularla doldu,sol bekiin yok,stoperin yok ,sağ-sol acık oyuncun yok hala drogba diyorsun , bu drogba haberleri ile birlikde yönetim ve terimin ne kadar iş bilmez oldukları daha net ortaya cıkıyor ama bu sorgulayacak taraftar yok ortada.yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt