GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 95

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
95/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi ozaman alalım bam 3 lüsünü satalım tüm orta sahayı orta sıralarda gezinelim duralım adnan polat uefa kriteri diye diye3 senemizi yedi nerdeyse küme düşüyoduk nerdeyse unuttun galiba o ara kasamızdan para taşıyoduda biz görmüyoduk heralde

İyide yönetse kötüde yönetse Galatasaray başkanını üslupsuz bir şekilde eleştirmek kimsenin haddi değildir. ikincisi, laf söylediğin adama dikkat et. Bu stadın bitirilmesinde büyük emeği vardır.

başarı gelirse, ünal aysal güçlenir. ekonomik olarakda kimse durmaz önünde..

belki benim öngörüm

şpl gidebildiğin yere gitmek için, ligte şampiyonluğu elde etmek için işi şansa bırakmak istemiyorlar. evet stoper-solbek istendi. ama baktılar iyi bir oyuncu alsan hücüma daha az vereceksin belki..

drogba fırsatı, iadere edecek bir stoper bu durumda bişey diyemem.

yukardaki dediklerimi yaaprsan, iyi isimli oyuncularda mevcut ise burda neden olmasın bazı şeyler... yeni sezonda değerlendirili. o zaman maddi kaynaklar artmış-daha rahatlamış oluruz..

ben drogba adımını şpl için fıratı değerlendirmek- ligi garantiye almak için yapılmış hamle olarak görüyürom..

ligte kimse bana defansfi sorunlar demesin. gol atma imkanın yarı yarıya artıyorsa snejder-drogba ile rakibide kitlersin iyice..

Drogba ve Granqvist transferi hakkinda farkli görüsler (kafamda):

Konusulan isimler alinirsa, ideal kadro böyle olur CL icin. Baya ses getirir, ancak takimi da karistirabilir.

627329_Galatasaray_SK.jpg

Burak, Semih gibi oyunculara "Size bu seviyede güvenmiyoruz" mesaji vermemeliyiz aslinda. Haketmiyorlar.

Ama hedefler dogrultusunda cok profesyonelce bir adim olarak görürüm. Kadroyu derin ve güclü tutmak.

Ama dengeyi nasil saglayacagiz? Drogba´yi kiralamissan oynatirsin yani :) Burak´i da yedek otursun diye almadik.

Ikisini oynatirsan kanatlardan vazgececeksin. Fatih Terim´in isi hic de kolay olmaz.

Ama Umut ve Elmander´e de gözü kapali güvenmem. Ya Burak´a birsey olursa?

Takımda Amrabat,Aydın dışında saf kanat oyuncusu yok zaten.Ki Aydın 11'de oynayacak yeterlilikte değil.Amrabat'ta istenileni veremiyor.Kısaca Drogba gelirse,sistem 4-3-1-2 olur.Çift forvete devam ederiz.

Konusulan isimler alinirsa, ideal kadro böyle olur CL icin. Baya ses getirir, ancak takimi da karistirabilir.

Burak, Semih gibi oyunculara "Size bu seviyede güvenmiyoruz" mesaji vermemeliyiz aslinda. Haketmiyorlar.

Ama hedefler dogrultusunda cok profesyonelce bir adim olarak görürüm. Kadroyu derin ve güclü tutmak.

Ama dengeyi nasil saglayacagiz? Drogba´yi kiralamissan oynatirsin yani :) Burak´i da yedek otursun diye almadik.

Ikisini oynatirsan kanatlardan vazgececeksin. Fatih Terim´in isi hic de kolay olmaz.

10 numara takımda işte sadece cl de beraber oynar ligde hangisine yazık edeceğiz,ulan şu kontenjan ne belaymış be:mad:

benim anlamadigim ne idugu belirsiz bir adam geliyor diye millet kadrolarda ya Danny'yi ya Semih'i kesiyor

bu granvıstı hoca gronıngen de oynarkende ıstemıstı adam genoaya gıtmıstı golcu bır stoper ama benım pek ıcıme sınmedı acıkcası kolo toure chedjou alex gıbı ısımlerden sonra bılmıyorum...

drogba olayının gercek oldugunu dusunmuyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt