GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 17

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
17/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

G.Saray, şu anda Fildişi Milli Takımı’yla Afrika Kupası’nda boy gösteren yıldızı sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlerini hızlandırdı. Cimbom, Shanghai ile olan sözleşmesi 27 Ocak’ta bitecek "AMKSPOR"

bu nasıl oluyor ?
:asd:

Salliyorum sıkı tutunun demek oluyor :D

Buradan okuyorlar Drogba diye, e haberin icini nasil dolduracak, salla babam salla :)

Cevap: Transfer Nöbeti

yalnız drogba şımarıklıktır deniyor da burak umut ikilisinin bi sürü gol atmasına rağmen sistemi tamamen bitirdiği de çok açık bence..büyük takımsak top ayağına yakışacak forvet oyuncuları lazım bize burak ve umut'la ligin 10 kişilik defanslarını açmamız gerçekten çok zor ki görüyoruz da zaten maçlarda.

Sistemin çökmesinin tek nedeni forvetlerin topu tutamasıysa külübü kapatıp gidelim biz her şeyden önce Melo-Selçuk ikilisi geçen sene ki gibi değil kanatlarımız geçen seneki gibi kadar aktif değil bir Engin Baytar etkisi yok kanatlarda geriden çıkarken liderlik yapan bir Ujfalusi yok ama tüm bunları göz ardı edip ileriye Drogba'yı koyup tüm dertlerin biteceğini düşünüyorsanız oho...

Kamil abi ne yaptın ya:( 3 gün ceza almışsın.

Canını sıkma, en geç yarın akşam Drogba transferi netleşir, ceza kalkar:)

panpa yaş önemli değil.kızlar müthiş bir oyuncudur bunu unutma.üstelik yemeğe davet etmekle çok büyük bir hata yapmışsın artık o seni çantada keklik olarak görüyor.ve senin açıklarını biliyor.iki ağlasa sen hemen tav olursun o yüzden seni oynatıyor.ha o kızın ütopyası olmak istersende formül bende. ö.m

oguzhan, kiza hicbir zaman ona asik oldugumu, veya ondan hoslandigimi soylemedim. oyle biri degilim, hic kimseye belli etmemeye calisirim, ve bunda basarili oldugumu soylerim. ama o bilmesede, gercekten oyle. neyse, yapacak bisey yok. gecen dugun'de karsimda oturdu(lar). oyle bakip durduk birbirlerimize. okadar guzel ki.

ulen bu ********************* burayı takip etmiyosa hiç bir şey bilmiyorum,drogba,yı duy burdan, haberin gerisini doldur.

ya burağı beğenmiyorum çok bireylsel bir oyuncu da son yazdığın nasıl bir mantık.tekniği nasıl düşük olur .ayrıca adamın tekniğiyle top tutması tam ynı şey değil kesinlikle.vücudunu kullanmak,iyi pozisyon almak,gol haricinde takımı düşünmkele de alakası var.

Drogba gelirse İnterde Sneijderin oynadığı gibi oynarız.4-1-2-1-2 ilerde Burak-Drogba olur ,Mourinho arasıra 4-2-3-1 e dönerdi bizde değişmeli böyle taktikler geliştirmeliyiz.Yanlız Milito-Eto ,Drogba-Burak..Drogba hertürlü oynar ama Burak gezici forvet olarak nasıl oynar top tutabilir mi koca bi soru işareti orası..Adamın tekniği sokakta top oynayan çocuklarla aynı seviyede:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt