GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 18

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
18/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o değilde Senijder gelmesine yakın içim bir garip olmuştu pis pis sırıtıyordum.

şimde de içim bir garip ama somurtuyorum

Moruk şu forumda bi senle bide Halitle dostluğum var severim ikinizide.. :=) Yorumlarınızı hep okurum.. Beğenirimde şahsen..

Senin şuanki durumun Regl dönemine benziyor..:D

Lille de oynayan Kamerunlu stoper iclerinde en iyisi gibi . Yarin bildirim var deniyor . Cuma mubarak gun insallah odur

Granqvist transferi işimizi görürmü, yoksa sene sonu göndermek için uğraşırmıyız?

Ben Granqvist çok sıcak bakmıyorum ama çok fazlada maçlarını izlemedim.

Açıkcası ismi bizimle geçen oyuncular arasında en son istediğim bu adamdı:(

Yatın uyuyun, bildiri yarın olacakmış. :asd:

Kimdir nedir abi..

Aradığımız stoper mi?

Yoksa Cris mantığıyla yapılmış bir transfer mi olacak?

Bilgi verin İtalya ligini takip edenler..

bu adam nasıl stoper , 7 numara giyip 40 metre top sürüp gol atıyor ilerde top tutuyor falan :S

Sistemin çökmesinin tek nedeni forvetlerin topu tutamasıysa külübü kapatıp gidelim biz her şeyden önce Melo-Selçuk ikilisi geçen sene ki gibi değil kanatlarımız geçen seneki gibi kadar aktif değil bir Engin Baytar etkisi yok kanatlarda geriden çıkarken liderlik yapan bir Ujfalusi yok ama tüm bunları göz ardı edip ileriye Drogba'yı koyup tüm dertlerin biteceğini düşünüyorsanız oho...

dertler bitmez demiyorum tabi ki defansımızda sıkıntı olduğunu hepimiz biliyoruz ama her atılan top duvar gibi forvetten geri dönerse o defansın sıkıntısı daha çok göze çarpar..topu tutup takım ileri çekecek bir forvet dertleri bitirmez ama azaltır bence..sadece drogba olarak demiyorum bunu topla ilgisi iyi olan herhangi bir forvet takımın sıkıntılarını azaltır..şu an eğer ki daha iyisini bulamayacaksak yarım sezonluk ya da 1.5 sezonluk drogba çok iyi bir etki yaratabilir.

renkdaşlar bu granqvist denen adam nasıl. herhalde bunu alacağız. genel olarka ayaklarına hakim, kafa topunda iyi ama ağır olduğu söyleniyor herhalde. ujfa'da ağırdı ama bunu diğer özellikleriyle yer almasını bilmesiyle vs kapatıyordu. bu adam da böyle mi yoksa cris gibi olmasın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt