GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 33

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
33/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kamil

Kamil[SUP]

[/SUP]Kamil

Kamil

Kamil

Kamil

Kamil

5DB0A8B7944D4DF2AF0C8C1DCF7A0251.jpg

.

Afrikali oyuncularin dogum tarihleri dogru olmuyor. ya yazdigindan daha yasli yada yazdigindan daha genc mi ne öyle birsey vardi

Bu nasıl bi mantık hocam ? Adam hakkında fikir sahibi olmak için oturup izlemek lazım diye düşünüyorum. Milli takımında oynuyor ayrıca 3 sezondur.

izledim tabiki sadece soru isareti bence.

ve kötü defans oyuncusu oldugunu düsünmüyorum ama benim fikrim eger s.tasci ya da rami olmuyorsa toure ya da alex faydali olur tabiki alex sl liginde oynayamiyor o yüzden iyi düsünmek lazim.

Ya abiler saygısızlık yapmak istemiyorum ama 20 sayfadır haberleri takip etmeye çalışıyorum " Kamil" "Kamilin öküzü " " Kamil abi" vs vs tamam da artık.

Hazar Büyüka Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka

Granqvist'i net tanımıyorum ama beni heyecanlandırmadı içimde kötü bir his var. Sonuçta Genoa küme düşmemeye oynayan bir takım. Ligde 18inci

Drogba'yı çok çok severim o forma altında görmek hayalim ama şuan alınması abartılı olur.. Gereksiz bir lüks olur hele o bölgede Banko oynayan oyuncuların Türk olduğunu düşündüğümüzde..

Şuan Taraftar olarak şu moddayız...

simart-bizi-baskan-cikart-bizi-bastan-robinho.jpg

Ne diyim Allah bu hale düşürmesin...

yeter_yildirim_demiroren_yeter_1.jpg

Ne alakası var her yıldız transferi birmi ?

Biz şampiyon olmuşuz , CL de bir üst tura çıkmışız, bu senede şampiyonluğun en büyük adayıyız, 40 küsür bin kombine satmışız, Avrupa'nın en çok geliri olan 30. takımıyız başımızda Fatih Terim var ... Sonumuzun aynı olabilmesi için bana benzerlik söylermisin ?

Hazar Büyüka Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka

Granqvist'i net tanımıyorum ama beni heyecanlandırmadı içimde kötü bir his var. Sonuçta Genoa küme düşmemeye oynayan bir takım. Ligde 18inci

evet bütün suç granqvistte. onun yüzünden o haldeler.

eger 5 milyon euro dan fazla verirlerse Granqvist e hic defans oyuncusu tanimiyor/izlemiyor bu komite

Cenoa küme düşmemeye oynuyorsa bunda Granqvist'in ne suçu var yahu ???

bu adamın kötü olduğunu göstermez

bir de yanlış hatırlamıyorsam Adan Polat döneminde de biz bu adamı almak istemiştik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt