GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 58

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
58/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ujfa hem stoper hem sagbek oynadi, sagbek olarak almadik bence

evet cogu zaman sagbek oynadi ama stoperi de milli takimda oynadi, eboue gelmisken bunun nerede oynacagi belliydi, yani orada yaniliyorsun

Yani safkan stoper diye almadık ve hızlı değil sadece pozisyon almasını biliyor ve güçlü onu demek istiyorum.

Arkadaşlar ben de sizler gibiyim duygularıma bakınca Drogbanın gelmesini istiyorum ama mantıklı düşünmeye çalışınca olmuyor.

Şimdi Gökhan'ı almak harbiden zor, hadi aldık 3milyon euro maaş da o ister. Hadi ona da verdik. Drogba şuan 18milyon euro kazanıyor hadi ona da verdik 5milyon euro..

Bu sefer de Elmander ile Amrabat'ı tamamen çöpe atmak demek oluyor. Oynatmadığın adamı 8.8e almışken kime satıcan? O da maaşıyla elimizde patlar. Melo da 4milyonun üzerinde maaş alıyor, 2milyon daha vercez sezon sonunda. Elmander 2.2 mi alıyodu vs vs

Sadece Drogbanın maliyeti gözüyle bakmayın olaya. Mübarek zincirleme trafik kazası gibi.

Ben de Drogba'ya çok sıcak bakmıoyurum açıkçası.Yazdığım şablon forvette herhangi bir muhtemel yabancı transferi ve hatta şu an bile Elmander-Burak ikilisi için düşünülmeli.

Bu sistemde sol kanatı tek başına kullanmak zorunda kalacak Riera hızlı değil,tempolu değil, atletik değil.Bu özelliklerde bir solbek gerekli şahsi fikrim.

riera sezon başından beri tek orda. amrabat tek yaptığı yardım etmek..

ben şunda ısrarcıyım. takım kendini bulursa mevcut oyuncularla- snejder toplarsa hücumu. drogbada gelip yıpratırsa oraları. türkiye liginde sağ açık olupta korkacağın takım yoktur..

size şun söyleyim söylenen isimler geldi.

şpl maçı burda ilk. yabancı sınırlamaı yok zaten.. 2 farklı filan yendin. ligte esip gürledin.

şpl deplasmanında savaştın orda, tur atladın. ligte dengeli gittin puan farkını açtın. 3-4 hafta kala belik lig şampiyonluğu büyük ölçüde garantiledin..

unutmayın geçen sene 9 puan farkla bitirdiğimizde. sonraki maçalrda ne goller kaçırmıştıkk...

Seneye kesin fenerle Gökhan İnler için kapışıcaz Allah'ın emri yani ben Türk bir stoper ön libero ve kanat oyuncusu alalım diyorum 3 isim bulabiliriz. Muslera'yı yönetim satarsa işin rengi değişir

Bu sene Cl şampiyonu bile olsak Muslera satılmamalı, seneye de kendini kanıtlamalı öyle satılmalı ki ben inanıyorum kendisini daha da geliştireceğine... Hocası Tafi, Yetenek, potansiyel de var... Daha ne olsun. bu sene 15-20 ye satacağına seneye 25-30 a sat...

benim anlamadığım 3lü merkez orta saha artı önünde %100 ofans oynamayan bir yaratıcı orta saha oyuncusu varken neden hala arkaya bir çapa koyma derdindesiniz renktaşlar, 4-3-1-2 oynarsak ortadaki üçlünün merkezde selçuk yanlarında 2 tane ısıran topçu yeter bence defansif sıkıntı falan çekmeyiz , barcada bile busquest var demeyin cevap olarak lütfen :D

--Yekta--Selçuk---Engin--

---------Sneijder---------

mesela, seneye alper alınır engin yerine oynar daha hamit hatta emre çolak falan da var

Selçuk'a yazık olur diye düşünüyorum orda. İyice geriye gömülür artık.

Forvet için Drogba kısa vadede biçilmiş kaftan sistem olayını gelirse Fatih hoca düşünsün kanat forvet alınabilir mesela Amrabattan umudu keseli çok oldu

Yani safkan stoper diye almadık ve hızlı değil sadece pozisyon almasını biliyor ve güçlü onu demek istiyorum.

bence yavas da degil, su gercek granqvist ujfa dan daha yavas, ujfa ozellikle ilk 10-15 metrede hizli sonrasi standart

benim takimtim o degil, bu oyuncu gelecekse bizde ilk 11 e giremez, arada sirada rotasyonda oynar ama semih i dinletmek icin oynar, dany hayatta yedek olmaz bu adam gelirse

Adam hala tank gibi ya. Imkani mümkünati yok, Drogba´yi asla durduramazlar Türkiye´de. Namümkün

[video=youtube;P1K35vjboXw]https://www.youtube.com/watch?v=P1K35vjboXw[/video]

Ortadaki 3'lünün hiçbiri Melo gibi sert,vücut vücuda iyi oynayan, hamleleri iyi, alan daraltmasını bilen, yüksk toplarda etkili oyuncular değil.

ne yazık ki melo gibi atletik bir yerli statüsünde oyuncu yok bence, gökhan inler iyi oyuncu ama o da melo gibi değil , eğer yabancı kontejanı orada kullanılmayacaksa alper transferiyle böyle bir şablon oluşturulabilir diye yazdım ama haklısın ligde gitse bile avrupada üst düzey maçlarda sıkıntı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri