Cevap: Transfer Nöbeti
Fil ne durumda ağabeyler?
Fil ne durumda ağabeyler?
ujfa hem stoper hem sagbek oynadi, sagbek olarak almadik bence
evet cogu zaman sagbek oynadi ama stoperi de milli takimda oynadi, eboue gelmisken bunun nerede oynacagi belliydi, yani orada yaniliyorsun
arkadas nasil bir transfer sezonu yaw,2 hafta sneijder bekle bekle uykusuz kaldik,adam geldi bu sefer sabah saat 10:00 idmanini izlemek icin erken kalk tam onada alistik simdi drogba,yorulduk lannn
Arkadaşlar ben de sizler gibiyim duygularıma bakınca Drogbanın gelmesini istiyorum ama mantıklı düşünmeye çalışınca olmuyor.
Şimdi Gökhan'ı almak harbiden zor, hadi aldık 3milyon euro maaş da o ister. Hadi ona da verdik. Drogba şuan 18milyon euro kazanıyor hadi ona da verdik 5milyon euro..
Bu sefer de Elmander ile Amrabat'ı tamamen çöpe atmak demek oluyor. Oynatmadığın adamı 8.8e almışken kime satıcan? O da maaşıyla elimizde patlar. Melo da 4milyonun üzerinde maaş alıyor, 2milyon daha vercez sezon sonunda. Elmander 2.2 mi alıyodu vs vs
Sadece Drogbanın maliyeti gözüyle bakmayın olaya. Mübarek zincirleme trafik kazası gibi.
Bu sistemde sol kanatı tek başına kullanmak zorunda kalacak Riera hızlı değil,tempolu değil, atletik değil.Bu özelliklerde bir solbek gerekli şahsi fikrim.
Seneye kesin fenerle Gökhan İnler için kapışıcaz Allah'ın emri yani ben Türk bir stoper ön libero ve kanat oyuncusu alalım diyorum 3 isim bulabiliriz. Muslera'yı yönetim satarsa işin rengi değişir
Kimi ? !
benim anlamadığım 3lü merkez orta saha artı önünde %100 ofans oynamayan bir yaratıcı orta saha oyuncusu varken neden hala arkaya bir çapa koyma derdindesiniz renktaşlar, 4-3-1-2 oynarsak ortadaki üçlünün merkezde selçuk yanlarında 2 tane ısıran topçu yeter bence defansif sıkıntı falan çekmeyiz , barcada bile busquest var demeyin cevap olarak lütfen
--Yekta--Selçuk---Engin--
---------Sneijder---------
mesela, seneye alper alınır engin yerine oynar daha hamit hatta emre çolak falan da var
Selçuk'a yazık olur diye düşünüyorum orda. İyice geriye gömülür artık.
Yani safkan stoper diye almadık ve hızlı değil sadece pozisyon almasını biliyor ve güçlü onu demek istiyorum.
Dur Alp zaten ortalık karışıkUjfayı safkan stoper diye almadık diyorum.
Ortadaki 3'lünün hiçbiri Melo gibi sert,vücut vücuda iyi oynayan, hamleleri iyi, alan daraltmasını bilen, yüksk toplarda etkili oyuncular değil.
renktaş bilmediğimden soruyorum idmanları canlı yayınlıyor mu gstv?![]()
Melo şart bencede
arkadas nasil bir transfer sezonu yaw,2 hafta sneijder bekle bekle uykusuz kaldik,adam geldi bu sefer sabah saat 10:00 idmanini izlemek icin erken kalk tam onada alistik simdi drogba,yorulduk lannn