GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 59

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
59/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence yavas da degil, su gercek granqvist ujfa dan daha yavas, ujfa ozellikle ilk 10-15 metrede hizli sonrasi standart

benim takimtim o degil, bu oyuncu gelecekse bizde ilk 11 e giremez, arada sirada rotasyonda oynar ama semih i dinletmek icin oynar, dany hayatta yedek olmaz bu adam gelirse

Granqvisti seyretmediğim için iddialaşmayacağım

Duygusal davranmamalıyız bence. Drogba gelmesin. Onun yerine sağlam bi stoper ve sol bek alalım. Önceliğimiz defans olmalıı.

Drogba Gelirse Biz :D

73359723.gif

Drogba meselesi nerden çıktı duyum mu var, şeref mi geldi, burası neresi gibi birçok sorum var cevabı olan ?

eger gercekten drogbayi istiyosak f.terim veto etmezse haftaya parcaliyi giyecek,golden sonra kollarina iki yana acip dizlerinin ustune cimde kayacak selamini cakacak:ayatollah:

Melo şart bencede

Soner abi valla yalana gerek yok ben Melo'yu sevmiyorum artık. Yani koskoca yaz kendisine bakmaması, Miami senin Orlando benim fotolar koyması sürekli tweet e...

Sonra da ilk yarı dökülmesi, ve Selçuk'un bu sene Meloya yardım etmek için ofansta etkili olamaması vs ne bilim.

Futbol sonuçta karakter işidir. Canı isterse oynamak, canı istemezse oynamamak. Korkacan bu adamlardan. Maçtaki canı istemesi istememesi meselesi değil. Transfer olacağı sezonunun yazında kendisine bakmayan adama o maaş ile ben 3senelik sözleşme imzalarsam emekliliğine kadar kendisini garantilemiş adam ne yapar bilemem. O kadar parayı da soru işaretine çöpe atmam şahsen.

Serdar Taşçı'yı alma ihtimalimiz yok mudur hiç ya? Valla bizi şu kontenjan sıkıntsından kurtaracak adam! Olmazsa Ömer Toprak da olur. Umarım bir yoklamışızdır ikisini de.

drogba geçen sezon toplamda 58 maça çıkıp 30 gol atmış 33ünde bunu yapan 34ünde de yapar bence dert etmemek lazım eğer ki alabiliyorsak alalım

Bu kadar yabancıyı ne yapacağız anlamadım. Ligde oynatamayacağımız oyuncular için çok fazla para ödemez gibi geliyor yönetim ve bundan dolayı Drogba işi mantklı gelmiyor bana. Şampiyonlar ligi içinse bile kumardan ötesi olamaz bu.

--------------------------Muslera-----------------------------

--Eboue---------Semih--------------Granqvist----------Rierra--

---------------------------Yekta------------------------------

-------------Hamit----------------------Selçuk-----------------

---------------------------Sneijder----------------------------

------------------Burak Yılmaz---Didier Drogba-------------------

YEDEKLER : Eray İşçan - Emre Çolak - Umut Bulut - Engin Baytar - Ambrabat - G. Zan - F. Melo - Aydın Yılmaz

Hadi hayırlısı olsun yeni takım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri