GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 60

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
60/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba Gelirse Biz :D

73359723.gif

hahaha:asd: yeni yüzler süper olmuş

Soner abi valla yalana gerek yok ben Melo'yu sevmiyorum artık. Yani koskoca yaz kendisine bakmaması, Miami senin Orlando benim fotolar koyması sürekli tweet e...

Sonra da ilk yarı dökülmesi, ve Selçuk'un bu sene Meloya yardım etmek için ofansta etkili olamaması vs ne bilim.

Futbol sonuçta karakter işidir. Canı isterse oynamak, canı istemezse oynamamak. Korkacan bu adamlardan. Maçtaki canı istemesi istememesi meselesi değil. Transfer olacağı sezonunun yazında kendisine bakmayan adama o maaş ile ben 3senelik sözleşme imzalarsam emekliliğine kadar kendisini garantilemiş adam ne yapar bilemem. O kadar parayı da soru işaretine çöpe atmam şahsen.

Ben bu sene için dedim sezon sonu o ayarda adam almak lazım öyle Yektalarla Enginlerle olmaz orası ya Gökhan İnleri alacaksın yada Lassana Diarra ayarında bir yabancı

alper sezon başına bırkalım her kim ise??

şuanda drogba var, ronoldo desen tınlamam..

:lol:

simdi alalim, Napoli guzel solbekimi kapmis Armero yu 4 milyon a

bizde solbek arariz

sonra benatia ya 5-6 veririm cok iyi defans, simdi gidecekler bunu granwivistsg e vercekler, adi bile gicik:D

--------------------------Muslera-----------------------------

--Eboue---------Semih--------------Granqvist----------Rierra--

---------------------------Yekta------------------------------

-------------Hamit----------------------Selçuk-----------------

---------------------------Sneijder----------------------------

------------------Burak Yılmaz---Didier Drogba-------------------

YEDEKLER : Eray İşçan - Emre Çolak - Umut Bulut - Engin Baytar - Ambrabat - G. Zan - Hakan Balta - Aydın Yılmaz

Hadi hayırlısı olsun yeni takım :D

GRanqvist ciksin

Dany girsin

Duygusal davranmamalıyız bence. Drogba gelmesin. Onun yerine sağlam bi stoper ve sol bek alalım. Önceliğimiz defans olmalıı.

duygusal davranıyorum ben şahsen ama, gerçekçide konuşuyorumm

1-stoper için bir çok oyuncuya gidildi. maliyet aşırı yüksek. yerli ömer toprak gelmem diyor. anlayın artık. adam ligte 2.ci takımın stoperi.

2-sol bek için carlinhos uğraştılar olmadı. sezon sonu bakarız dendi.

3-bu sene için amaca ulaştık yönetimde-hocada farkında şpl için, bundan sonrası süper ötesi.

4-türkiye liginde daha rahat şampiyonluk. şampiyonluk demek şpl-gelir demek.

5-hoca zaten stoper alınacağını biliyor. iyi birisi olursa kesecekti danny ama olmadı. drogba olayında aventaj ligte %60 ise snejder-drogba ile gol sıkıntısı çekmeden %80 vurur ibre. atsanda cevabını verebilirsin.

6-şu anda sağlam defans yapan kimse yok zaten avrupada. hücüm hattı ile bi yerlere geliyorlar...

--------------------------Muslera-----------------------------

--Eboue---------Semih--------------Granqvist----------Rierra--

---------------------------Yekta------------------------------

-------------Hamit----------------------Selçuk-----------------

---------------------------Sneijder----------------------------

------------------Burak Yılmaz---Didier Drogba-------------------

YEDEKLER : Eray İşçan - Emre Çolak - Umut Bulut - Engin Baytar - Ambrabat - G. Zan - F. Melo - Aydın Yılmaz

Hadi hayırlısı olsun yeni takım :D

Elmander nerde? Yedek kulübesine bari koysadın :o Ayrıca merkez oyuncu olmaya en yatkın Selçuk var, Yekta değil.

Serdar Taşçı'yı alma ihtimalimiz yok mudur hiç ya? Valla bizi şu kontenjan sıkıntsından kurtaracak adam! Olmazsa Ömer Toprak da olur. Umarım bir yoklamışızdır ikisini de.

Bildiğim kadarıyla Serdar Taşçı Aralık ayında yoklandı. Hem de bayağı bayağı uğraşıldı. Ama şu aşamada ne o gelmek istiyor ne de kulübü bırakmak istiyor. Sezon sonu bir hamle daha gelir.

Ama şimdi Drogba nın alınması bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası çünkü hem defans alarm veriyor onun haricinde sistemde nereye koyacaksın Drogba yı ? Sneijder gelmeseydi çift forvete devam derdik burak ya da umut tan birini keser yerine drogba yı koyardın ama şimdi sneijder oynayacaksa 4-2-3-1 ya da işte 4-3-3 gibi sistemlere geçiş yapmamız gerekir ki tek forvet oynadığımızda drogba yı oynatsak burak yedek mi bekleyecek ? ya da 4-3-3 sisteminde ileride biraz da kanat görevi görecek oyuncular işte amrabat hamit gibi onları mı kulübeye hapsedeceğiz ? Bilmiyorum yani tabi hoca daha iyi bilir ama şöyle bir düşününce kafama yatmıyor. Drogba nın kalitesini tartışacak değiliz ama sistem açısından yatmadı kafama.

dünyanin en iyi takimlarini her zaman en iyi yeri ön liberolari olmustur essien-diarra-sissoko-x.alonso-lampard-gattuso saymakla bizmez...onun icin bizimde ön liberomuz mutlaka ama mutlaka bur tarzda bir adam olmali,oyle alper-selcuk olsun yok oraya emreyi monte etsin falan adami kevgir ederler avrupada

Soner abi valla yalana gerek yok ben Melo'yu sevmiyorum artık. Yani koskoca yaz kendisine bakmaması, Miami senin Orlando benim fotolar koyması sürekli tweet e...

Sonra da ilk yarı dökülmesi, ve Selçuk'un bu sene Meloya yardım etmek için ofansta etkili olamaması vs ne bilim.

Futbol sonuçta karakter işidir. Canı isterse oynamak, canı istemezse oynamamak. Korkacan bu adamlardan. Maçtaki canı istemesi istememesi meselesi değil. Transfer olacağı sezonunun yazında kendisine bakmayan adama o maaş ile ben 3senelik sözleşme imzalarsam emekliliğine kadar kendisini garantilemiş adam ne yapar bilemem. O kadar parayı da soru işaretine çöpe atmam şahsen.

Melo oynamayınca canı istemedi oynamadı oluyor.

Selçuk oynamayınca Melo yüzünden oynamadı oluyor.

Şu çifte standart işini bıraktın mı,belki diğer seçenekleri tartışırız.

Ama objektif bakildiginda gercekten biraz ilginc geliyor bu hamleler.

Drogba gercekten sürpriz olur. Ama Sneijder ve Drogba´yi alan yönetim, stopere Granqvist´i mi alir?

Granqvist kalitesinde birini alacaksam, rahatlikla Ömer Toprak´a güvenirim mesela.

Ama objektif bakildiginda gercekten biraz ilginc geliyor bu hamleler.

Drogba gercekten sürpriz olur. Ama Sneijder ve Drogba´yi alan yönetim, stopere Granqvist´i mi alir?

Granqvist kalitesinde birini alacaksam, rahatlikla Ömer Toprak´a güvenirim mesela.

Drogba ile Sneijder'e sponsor olanlar var. :)

Stoper için kimse sponsor olmaz maalesef. :)

Acaba defansa takviye yapılırsa Dany'den bir sol bek oluşturulabilir mi ne dersiniz ? Pas dağıtma yeteneği var hızı da var. Zaten kademe anlayışını tartışmaya gerek yok. Belki bindirmelerde biraz zayıf kalabilir ama onun haricinde iyi bir sol bek olabilir diye düşünüyorum Dany den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri