GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 61

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
61/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

omer toprak gelmek istemiyor dediler ya

anlayin bunlarin gelesi yok

serdar tasci olur belki, gecende acikladi turkiyede oynamak isterim artik demisti

Statu quo pour Belhanda - Fil Info - Transferts - Football - Sport 24

Belhanda konusunda NICOLLIN´in oglu konustu (24 ocak‚ TSİ 20:33)

"Belhanda konusu ayni noktada. Oyuncu ayrilmak istiyor ama teklif yok‚ o yüzden zor görünüyor. Bir tek Fenerbahçe´den resmi teklif aldik ama onlar da parayi 3 senede ödemek istedikleri için bekletimize hiç uymuyor. Rus‚ Alman‚ ingiliz kulüplerinden‚ Inter ve AC Milan´dan bahsediliyor ama bize ulaşan bir teklif yok. Artik 7 gün kaldi‚ belki bundan sonra teklifler gelir. Yoksa oyuncuyu temmuz da göndeririz önceden planladigimiz gibi..." :D

Acaba defansa takviye yapılırsa Dany'den bir sol bek oluşturulabilir mi ne dersiniz ? Pas dağıtma yeteneği var hızı da var. Zaten kademe anlayışını tartışmaya gerek yok. Belki bindirmelerde biraz zayıf kalabilir ama onun haricinde iyi bir sol bek olabilir diye düşünüyorum Dany den.

şakamı

şeref ayın cevalasaydı şu soruyu çok güzel olrudu. fatih hoca drogba mevzusunda durumu ne sıcak mı değilmi??

********************* gazateis haberinde. yönetim ve fatih terim bilgisi dahilinde teklif yapıldı diyordu..

arkadaşlar şpl amaca ulaştıkmı?? şampiyonluk için şu halde bile en büyük adaymıyız.

daha iyisi olsun diyoruz. hoca hayır dermi??

zaten drogba-eboue-amrabat gelinceye kadar 10 gün kalır şpl maçına sanırım.

bu sürede snejder ve diğer oyuncular performans artırırsa. snejder alışırsa. rahatlarız.

şu hoşuma gitmiyor sadece. transfer durumu yüzünden maça kosntre olamıyoruz. 2 haftadır..

bu sene meloya le$ diyenler begenmeyenler saysinlar bakalim takimda adam gibi top oynayan kim var,herkes süper oynuyoda melomu gozunuze batiyo

Melo oynamayınca canı istemedi oynamadı oluyor.

Selçuk oynamayınca Melo yüzünden oynamadı oluyor.

Şu çifte standart işini bıraktın mı,belki diğer seçenekleri tartışırız.

Renktaş kastettiğim mesele yaz meselesiydi. Maçta kendini verip vermeme meselesi değil. Melo dediğin adam box to box oynayan adam. Eee yazı laylaylom geçirip hazırlık yapmayınca istediği kadar maça kendisini vermeye çalışsın...

Valla ben onu bunu bilmem, Sneijder dediğin adam da İnter'de 3-4aydır top oynamıyor ama tek bir antremanını aksatmamış. İstanbul'a geldiği gün bile ter idmanı yapmış.

alper alinsa bile melo un yerini dolduramaz, o kalitede degil, ancak gokhan inler becerir bunu

yoksa ya melo yada baska bir yabanci

Melo -> Alper Potuk, Gökhan İnler

Dany -> Ömer Toprak, Serdar Taşçı

Muslera -> Onur Kıvrak

Bu hamlelerden şimdi veya sezon sonunda en az birini, en geç gelecek sezonun sonunda da ikincisini yapmak zorundayız.

Gökhan, Ömer ve Serdar'ın en azından şimdilik gelmesine pek ihtimal vermiyorum. Doldurabildiği kadar artık, çok fazla seçenek yok çünkü.

duygusal davranıyorum ben şahsen ama, gerçekçide konuşuyorumm

1-stoper için bir çok oyuncuya gidildi. maliyet aşırı yüksek. yerli ömer toprak gelmem diyor. anlayın artık. adam ligte 2.ci takımın stoperi.

2-sol bek için carlinhos uğraştılar olmadı. sezon sonu bakarız dendi.

3-bu sene için amaca ulaştık yönetimde-hocada farkında şpl için, bundan sonrası süper ötesi.

4-türkiye liginde daha rahat şampiyonluk. şampiyonluk demek şpl-gelir demek.

5-hoca zaten stoper alınacağını biliyor. iyi birisi olursa kesecekti danny ama olmadı. drogba olayında aventaj ligte %60 ise snejder-drogba ile gol sıkıntısı çekmeden %80 vurur ibre. atsanda cevabını verebilirsin.

6-şu anda sağlam defans yapan kimse yok zaten avrupada. hücüm hattı ile bi yerlere geliyorlar...

Öyle diyosun da ligde de çok basit goller yiyoruz. 3 yeyelim nasıl olsa 4 atarız mantığıyla futbol oynanmaz bence. Ayrıca katılmıyorum son dediğine. Hatta hadi canım ne alaka diyorum. :o Defans yapmaktan kasıt bizim takımın sıkıntısı bireysel. Sol bekte defans yapmasını bilmeyen kademe alamayan Riera ile oynuyoruz. Defansta da Dany her ne kadar bazı özellikleri ile çekici gelsede pozisyon bilgisi hiç yok neredeyse.

Sneijderi alan takım Gökhan İnleride alabilmeli

Keşke alabilsek ama ben o adamın Türk ligine geleceğine inanmıyorum. Tamam başka bi ülke için top oynuyo oynayabilir ama adamdan Türk olarak bile bahsedilmiyor mesutun yaptıklarıyla türk diye övünülüyor ama bu adam sanki dışlanıyor sadece bu yabancı kontenjanı sayesinde konuşuyolar adamda bunun farkında

Droba fln...yeni sistem büyük ihtimal ile 4312 olacak.

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Engin Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba​

Eğer denenmeseydi hiçbir defansif özelliği bulunmadığını düşüneceğimiz bir Riera dan sol bek çıktıysa Dany neden bu kadar şaka geliyor ? Zaten ben kesinlikle mükemmel bir sol bek olur diye bir şey söylemedim. Sadece acaba düşünülüp denenebilir mi dedim.

bu sene meloya le$ diyenler begenmeyenler saysinlar bakalim takimda adam gibi top oynayan kim var,herkes süper oynuyoda melomu gozunuze batiyo

Rahman abi, valla ben sebebine bakıyorum. Ben yaz boyunca 200 tane paylaştığı resmini gördüm. O resimleri görmesem ona da birşey demezdim. Ama hazır olmayışının sebebi belliyken kızarım yani Meloya...

Melo geçen seneki formunun %50sini gösterirse 2.yarı sezon sonu satın alırız ancak 3-4m€ gibi bi rakama bence Formda oldugu takdirde(Sezon başı Ant.) Avrupa'nın en iyi DMC'lerinden.

Eğer denenmeseydi hiçbir defansif özelliği bulunmadığını düşüneceğimiz bir Riera dan sol bek çıktıysa Dany neden bu kadar şaka geliyor ? Zaten ben kesinlikle mükemmel bir sol bek olur diye bir şey söylemedim. Sadece acaba düşünülüp denenebilir mi dedim.

dany nin sürati olmasa 18 e giremez.pas dağıtmayı falan gec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri