GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 83

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
83/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

baros gonderilip oner toprak serdar tasci ikilisinden biri ve dr.ogba alinmali ayrica burak drogba oynamali cok iyi ikili olurlar ama drogbanin fiyatinda indirim yapcagini dusunmuyorum

üç baş anasını ağlatsa ne olacak, elmaderi ,hamiti,rierayı hatta eboueyi, ulfa yı aldık , ne oldu , bir sezon bilemedin bir sene hadi diyelim en fazla 2 sene oynar ,ya sakatlanır,ya yorulur ,parayı cukkalamışdır, cokda savaşmaz , beyinde yorgundur.. ne oldu ,döne başa yeniden oyuncu bak,yeniden büyük para harca.. işte bunun adı iflasdır.. semihin ,musleranın yerine oyuncu bakıyormuyuz ?? bakmıyoruz , her 1-2 senede deli gibi yeni oyuncu almaya calışıyormuyuz onların yerine ?? hayır ... bu kafa galatasarayı iflasa götürür beyler,cok ama cok yazık..

Sen de biliyorsun ki bütün bunlar hikaye. Sezon sonunda şampiyon olduğunda ekstra 10M€, CL'ye direk girdiğin zaman ekstra 5M€, şikeciler elendiğinde ekstra 8M€, Sneijder, Drogba geldiği zaman ekstra 200.000 forma satıp 5-6M€, tribünleri 1 yıl daha doldurmayı garantileyip ekstra 5-6M€ yu cebine koyuyorsan gerisi hikayedir.

Bu işi ya böyle yaparsın ya da bütün sezon feda:sad007:, diye ağlayıp menemen yersin, sezon boyu yapacağın tek doğru dürüst Dentinho transferinde adamı sessiz sedasız getirip 1 forma bile satamadan takımı kurtarsın diye antremana çıkartmadan ilk maçta oynatırsın.

-------------muslera---------------

eboue-----semih------s.taşcı-----riera

-----hamit-----melo-------selçuk------

----burak--------------sneijder-------

------------drogba------------------ 4-3-3 budur abi:yenieek:

tam olarak bilmiyorsun herhalde takımlar kanatsız da iyi top oynuyorlar eğer forvet ve orta saha hattı sağlam ise.

drogba ya hayır dıyecek dunya uzerınde adam tanımıyorum yonetım drogba dıye tutturmaz su paraya oynarsan gel der dedım zaten yanı gelmesın demedım ama yabancı kontenjanını kullanacagımız stoper ve sol bek bu kadar acilken ben drogba olayını mantıksız buluyorum

O "saç baş yolduran" Burak olmasaydı, bugün ne Sneijder kadromuzda olurdu, ne de Drogba'yı tartışabilirdik. Ne alıp veremediğimiz var bu adamla merak ediyorum gerçekten.

Vay be....................tam bir Drogbamis ,Burak!:asd::asd::asd:

Ben simdi butun mesajlarini takip edecem maclar sonunda ...........ve sana hatirlatacam!:D

:sgr: :sgr:

drogba ya hayır dıyecek dunya uzerınde adam tanımıyorum yonetım drogba dıye tutturmaz su paraya oynarsan gel der dedım zaten yanı gelmesın demedım ama yabancı kontenjanını kullanacagımız stoper ve sol bek bu kadar acilken ben drogba olayını mantıksız buluyorum

stoper gelir, sol bek Fatih Hoca' nın istediği adamlar olmadı sezon sonunda bir daha şans denenir. gidecek bir sürü yabancı var nasıl olsa sezon sonu

hiç bir şey anlamamışsın,anlamayada niyetin yok..

neyi iflasa götürecek..

anlamıyorum seni. o geldi bu geldi diyosun. ne oldu.

2. turda oynuyorsun.. şampiyon oldun.

2 sene önceki hali hatırla. iflasa götürürmüş..

taraftarmı istedi drogbayı düne kadar? yönetim bunu kaşılayacak bişeyler varki dmeek bu fiyata gelirsen buyur demişler. herşey muhasebe sizde.

şampiyon olduğun zaman ( bu ligte bizi zorlayacak kaç takım var, iyisini al bitir işi uzatma), stad gelirin- bu oyuncuların gelişi ile sponsor-forma gelirin. avrupanın bakış açısı.

iflasmış.. adamlar sahaya çıkmadan yorum yapma, drogba gelmezse kaybın var mı? gelir ise bu ligte sadece kazancın olacakmı?

riera-melo aldığı paralardan- sakatlıktan çıkamayan artık baros ve elmanderi eleştir.

aldığı parayı hak edeceğini düşündüğümüz adamı değil. drogba şovcu bir adam değildir. olsaydı robniho gibi-pato gibi genç yaşta parayı alır yatardı,

Drogba'yı çok isterim ama 4-3-1-2 için ortasahamız > Hamit - Melo - Selçuk. Burası aksayabilir. Solbek Türk ya da stoper türk olmalı. Stopere yabancı alacaklarsa çok saçma olur.

Vay be....................tam bir Drogbamis ,Burak!:asd::asd::asd:

Ben simdi butun mesajlarini takip edecem maclar sonunda ...........ve sana hatirlatacam!:D

:sgr: :sgr:

Hocam araya girmeyi sevmem ama bir haksızlık var.. Şampiyonlar Ligi'nde Burak o golleri sıraladıkça senin yüzündeki sevinci, Cluja hat trick yapınca aslanım Burak Koçum Burak dediğin anları görmek isterdim..Ben de yeri gelir kaçırdığı gol için saydırırım Burak'a ama Burak şu saatten sonra vasat bile oynasa bu sezon üstüne düşenin önemli bir kısmını yapmıştır.. Yaptığı olumlu şeyleri konuşmayıp da yapması olası olumsuz şeyleri konuşmak bize yakışmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt