GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 86

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
86/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Dorgbayi istemyen futbol konusmasin lütfen. Ha devans da sorun varmi evt ama oraya da bir transfer yapilacak zaten. ama bizdeki defans sorunu burdaki cogu kisi bir kac kez yatdigi gibi aslinda savunmada degil. Önde forvetlerimizden top saklmasini tutmasini bilmedikleri icin den kaynaklaniyor. öne giden her top tennis topu gibi geri dönüyor ani cekilde arkasi yakalaniyor. Drogba sadece bir forvet transferi olarak bakmamak gerekiyor cünkü arka tarafi inanilmaz rahatlatacakdir özelikleri ile. Türkiye acik ara sampion oluruz drogba sadece gelirse. Savunma transferi sol bek ve Stoper yapilirsa iksiide ama üst düzey sarti ile Avrupada finali zorlaya bilir bu takim iyi kura sanslari ile. Porto örnegi var 2004 den. yöneticilerimizden dorgba kumarini oynaya bilir ki tutmas ise bile ligi garantiye almis olursun onunla.

Istemiyorum diye futbol konusmiycam oylemi? Oldu sayin Haci.

Cevap: Transfer Nöbeti

ne alakası var. saçma sapan konuşan sensin. Burak'a ben kötü mü dedim.? sözleri kendi istediğin gibi algılayan sensin. Ben sana futbolun takım oyunu olduğunu ve Burak' ın tek başına başaralı olamayacağını söyledim. orada bir başarı varsa hepsi uğraşmıştır ama Burak iyi bir performans gösterdiği için ön plana çıkmıstır ama Semih veya Dany gol atamadıkları için hiç bir yardımda bulunmadılar mı veya Muslera vs vs

evet kotu dedın bana attıgın msjları tekrar okursan gorebılırsın

Eğer bu transferi teknik ekip istiyorsa açık net futboldan anlamıyor.Türkiye ligindeki 2 sınıf adamlar bile paramparça eder bizim defansı.

yaptgnz şımarıklık 2. sınıfmış çok biliyorsun.geneoda kaç maça çıktı nasıl oynadı hangi pozisynlarda çıktı neler yaptı biliyormusun?

Drogba'yi istemiyorum arkadas.. 34 yasinda adami alip neyapcagiz.. Saglam bi sol bek al daha iyi.. Mesela Bastos!!

oktay.

yönetimi eleştirmiyorum bu konuda..

bişeyler yapıldı. başkana carlinhosu sordular olmadı. diyeceksin niye başkasına yönelmediler (ujfa yine sakatlandı)

önemi stoper verdiler. bildiğimiz kadarı ile bazılar gelmek istemedi-bazıların değerinden çok fiyat yükseltip oyuncuyu vermedi.

drogba mevzusu ne kadardır var bilmiyorum..

benim merak ettiğim FATİH HOCA OLUMLUMU-OLUMSUZMU??

eğer hoca onay verdiyse, şu fiyatlara teklif yaptık kabul ederse gelecek deniyorsa, hoca ona göre bişeyler yapar.

çift forvet oynarken farkındaysanız hoca bile elmander-burak yapıyor. hocanın beklentisi ileri uçta gol atmak dışında. oyunu tutmak.

hoca oyunu tutan bir takım olursak asıl defnası top tutarak-hücümda yaparak oalcağını düşünebilir..

ya sen sorunlumusun, kuşmusun yok Amrabat a 13 milyon euro vermişiz yok Granqvist vizyon transferiymiş. ya sen gram futboldan anlamıyorsun ve işkembeden konuşuyorsun veya kanatlı bir arkadaşsın ve burada Sneijder içinize oturduğu için yönetime , teknik heyete işkembeden sallıyorsun

Bu arkadaşın bir tane olumlu mesajını bulamazsın zaten. Kendi formunda biz böyle yapsak iki gün barındırmazlar.

Bahsettiğiniz arkadaş "ihanet içerisindeler" lafı ile kimliğini açık etti zaten. Eskiler belki tahmin etmiştir. :)

Gerekli önlem alındı kendisi hakkında.

Granqvist geleceğine Drogba gelsin.Bu kadar diyorum.Ne idüğü belirsiz bir adam gelip minimum 3 yıllık imza atacağına Drogba gelsin yarım sezonluğuna kiralık oynasın.Defansı ise eldeki adamlarla yürütmeye çalışalım.Yeter ki Granqvist gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt